Perjantai, 23. kesäkuu 2017
Aatu, Aatto

Jaana Hänninen

Kaj Turusen mielestä uusi puolue voisi olla hyvä juttu — ”Uuden kodin saisi myös kenttäväki, joka menetti kotinsa Jyväskylän puoluekokouksessa”

13.06.201714:17
38
Kansanedustaja Kaj Turunen on mukana 20 kansanedustajan ryhmässä, joka erosi perussuomalaisten eduskuntaryhmästä tiistaina ja perusti uuden eduskuntaryhmän työnimeltään Uusi vaihtoehto.
Lue myös: 

Kuntaliiton Reina suhtautuu empien valinnanvapauden pilotointiin—Etelä-Savoon se hänenkin mielestään saattaisi sopia

18.05.201719:14
2
Etelä-Savon kunnallisasian työryhmän puheenjohtaja, Hirvensalmen kunnanjohtaja Seppo Ruhanen sanoo, että Etelä-Savossa valinnanvapauspilotti olisi pikemminkin ennakkolähtö. Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina sanoo, että tilanne on toinen sellaisissa maakunnissa, joissa sote-palvelut ovat vielä kuntien käsissä.

Valinnanvapaus Etelä-Savoon ehkä jo ensi vuonna — Essote ja Sosteri harkitsevat hakeutuvansa pilotiksi

09.05.201714:52
3
Valinnanvapauden pilotointi tarkoittaisi, että maakunnan perusterveydenhuolto yhtiöitettäisiin jo tänä vuonna tai ensi vuonna julkiseksi yhtiöksi, joka tarjoaisi lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanottoa sekä jossain määrin sosiaalipalveluja.
Lue myös: 

Biodieseltehdas ei tarvitse Savonlinnan kaupungin rahaa — Kaj Turunen tyytyväinen Yleisradion siteeraamaan kaupunginjohtajan lupaukseen

03.02.201718:55
15
Yleisradion Itä-Suomen uutiset kertoi perjantai-iltana Laineen sanoneen, että kaupunki voi luoda edellytyksiä tehtaan rakentamiseen rakennusluvituksella ja kunnallistekniikan rakentamisella.
Lue myös: 
Subscribe to Recent

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä