Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Lähetä kuva

Saitko osuvan kuvan? Lähetä se meille!

Uutiskuvat

Rysähtikö jossain, olitko hauskoilla kyläjuhlilla, näitkö peräti karhun tai muuta mielenkiintoista? Nappaa kuva tai video puhelimellasi ja lähetä se MMS-viestinä numeroon 13540. Kirjoita viestiisi "LS KUVA", missä olet ottanut kuvan, mitä siinä tapahtuu ja oma nimesi. Multimediaviestin hinta 1,10 euroa. Kuvia julkaistaan Länsi-Savo-konsernin lehdissä sekä verkkopalveluissa. Voit lähettää juttuvinkin ja kuvia myös täällä verkkolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lansi-savo.fi.

Luontokuvat

Ikuistitko valokuvaan jotakin kaunista, mielenkiintoista tai yllättävää luonnosta? Jaa löytösi muillekin! Kokoamme ajankohtaisia luontokuvia erilliseen kuvagalleriaan verkkoon ja julkaisemme parhaimpia otoksia myös printtilehdessä. Ohjeet luontokuvien lähettämiseen löydät täältä.

Lähettäessäsi kuvan tai videon palveluun myönnät Länsi-Savo–konsernille kaikki oikeudet kuvaan tai videoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet. Lähettäjän yhteystiedot tallennetaan Länsi-Savo–konsernin asiakasrekisteriin ja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Uutisen yhteydessä lehdessä tai verkkojulkaisussa julkaistuista uutiskuvista ja -videoista voidaan maksaa kuvakohtainen palkkio. Yleensä lehdessä julkaistusta uutiskuvasta maksetaan 50 euroa. Palkkioista suoritetaan ennakonpidätys. Verkkokuvagallerioissa, sosiaalisessa mediassa ja muuten kuin uutisen yhteydessä julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota. Lähettäjällä tulee olla suostumukset kaikilta kuvassa/videossa esiintyviltä henkilöiltä siihen, että Länsi-Savo voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla. Mikäli kuvaa/videota käytetään uutistarkoituksessa, ei julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa/videossa esiintyvien ihmisten suostumusta tarvita.

Katso täältä kaikki lukijoiden kuvat

Katso täältä lukijoiden luontokuvia

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut