Torstai, 17. elokuu 2017
Verneri

Kommentti: Leijonien täydellinen pelisuunnitelma — yhdellä pelillä ylämummoon

18.05.201720:04
4
  • Vesa Salminen

Se oli täydellinen pelisuunnitelma. Kurasaavissa alkukisat uitettu päävalmentaja Lauri Marjamäki sekoitti ketjuja, haki luisteluvoimaa ja päätyi peluuttamaan KHL-maalivahti Harri Säteriä, vaikka NHL-torjuja Joonas Korpisalo oli varmasti monen kiekkoasiantuntijan veikkaus maalille USA:ta vastaan.

Suomella ei ollut takana vielä ainuttakaan ehjää ottelua MM-turnauksessa, mutta nyt leijonat saneli pelin kulun. USA oli alussa varovainen, jäi Suomen ansaan, eikä saanut enää lopussa päätypaineja käännettyä ykkössektorin maalintekopaikoiksi.

Suomen toisen erän alussa tekemä ylivoimamaali helpotti leijonien urakkaa. Kun USA jäi takaa-ajajaksi, kiekon siirtely ratkaisupaikoissa lisääntyi. Suomella ei ollut lopulta suurta painetta puolustuksessa, kun jäähyjäkään ei otettu.

Loput hoiti Säteri. Välillä maskillaan, mutta yleensä hyvin liikkumalla ja puhtailla kontrollitorjunnoilla.

Vesa Salminen

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
En puhuisi täydellisestä pelisuunnitelmasta. Ahon taitoa hukattiin huonoilla ketjukavereilla. Ylivoimassa Pulju ja Aaltonen eivät saaneet mitään aikaa (kuten eivät aiemminkaan). Pelin ratkaisut: USA:n huono pelaaminen ja turhat jäähyt. Säterin hieno pelaaminen ja tuomarivirhe 2. maalissa. Hienoa voitto, mutta pitäisi vielä keksiä taikatemppuja, jos pidemmälle aiotaan.

Lähettänyt käyttäjä 2-0 (kirjautumaton)
"Lähettänyt 18. toukokuu 2017 - 20:44 käyttäjä Anonymous" Just. Tuskin Leijonat ketään enää yllättää. Jos Ruotsi tulee vastaan, niin aika paha on. Heillä kun paljon paljon parempi joukkue ja henkinen valmennus on maailman paras. Sveitsi olis tosi paha vastus, kun ne haluaa pelata finaalissa. Katellaan.

Lähettänyt käyttäjä Kampusteri (kirjautumaton)
Tuolla rahalla tukityöllistää monta oikeaan työelämään soveltumatonta tutkijaa. Tutkimustuloksista tosin 90 % on pelkkää peperia, mutta väliäkö silla kunhan rahat jäävät maakuntaan.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä