Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Lukijalta: Nettiyhteyksien pitäisi toimia

13.08.201709:00
5

Television uutislähetykset muistuttavat entistä enemmän iltapäivälehtien lööppejä. Kerrotaan uutisen otsake ja kehotetaan lukemaan itse asia netistä. Onko tarkoituksena, että tulevaisuudessa television rinnalla pitää olla tietokone, jotta uutiset avautuisivat?
Tämä edellyttäisi sitä, että nettiyhteydet toimisivat. Mitä kertoo suomalaisesta digimaailmasta, kun televisiokuva pätkii ja netiyhteys takkuaa? Ja tämä kaikki Mikkelin eteläreunalla.
Antennivahvistin ei tuo häiriötöntä televisiokuvaa ja netistä Areenan ohjelmia voi katsella vain yöllä. Sähköposti ja puhelut toimivat ja Elisan yhteistyökumppani kertoo sen, että jäätelöauto on kotipihalla — yli 200 kilometrin päässä.
 
Reijo Vainio
Vantaa
 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Asiaa auttaa kun hankkii uudenaikaisen ja hyvälaatuisen laajakaistareitittimen joko kiinteään tai mobiiliin verkkoon. Jo muutaman vuoden vanhat laitteet tai mokkulat eivät taatusti toimi kunnolla.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Töllöuutisten lukijalta kuluu enemmän aikaa sen kertomiseen että uutinen on luettavissa yhtiön nettisivuilta kuin siihen että sanoisi uutisen sisällöstä kiteytetysti olennaisen. Aina kun kuulen em. sanat, vaihdan kanavaa. En ole koskaan mennyt yhtiön nettisivuille pällistelemään pikku-uutisen oheen ympättyjä kaiken maailman mainoksia. En varsinkaan töllöuutisten lukijan houkuttelemana, enkä mene.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei tuossa ollutkaan kyse siitä, etteikö uusia ja aina vain uudempia laitteita olisi saatavilla. Mitä virkaa on ns. uutisilla jos niiden ohella pitäisi vielä mennä netistä lukemaan se muka-tärkeä juttu.. sama kun jättäisivät lähetyksestä kokonaan pois. Voisivat senkin ajan putoilla tuoleiltaan tai nauraa sääennustuksilleen.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut