Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Helpompi arki

Esitellyt ratkaisuehdotukset

28.11.201323:36
Helpompi arki: Arkea helpottavat digitaaliset ratkaisut -kilpailuun tulleista ratkaisuehdotuksista saatiin esimakua 27.11. Stellassa järjestetyssä avoimessa tilaisuudessa, jossa 12 ensimmäisenä ehdotuksensa jättänyttä yritystä sai esitellä oman ehdotuksensa yleisölle.
Subscribe to Recent

Tavoitteena helpompi arki

Mikkelin kaupunki ja Länsi-Savo haastavat yhteistyössä kaikki kaupunkilaiset pohtimaan ongelmia, jotka olisi mahdollista ratkaista digitaalisesti ja millä toimenpiteillä voitaisiin helpottaa arjen pyörittämistä.  Mitkä kaupungin palveluista voisimme hoitaa toisella tavalla ja mitkä asiat tekisivät Mikkelistä vielä paremman paikan asua? 

Aidosti asukaslähtöinen digitaalisuus

Tarkoituksena on rohkeasti ja avoimin mielin lähteä kehittämään kaupungin palveluja siihen suuntaan, että asukkailla olisi mahdollisuus halutessaan käyttää niitä sähköisin välinein. Haluamme tietää, missä kaupunkilaiset ovat havainneet puutteita ja vaikeuksia. Nyt on kaikilla lupa motkottaa. Voit tehdä sen tästä.

Rohkeutta ja ketteryyttä  

Digitaalinen Mikkeli tarkoittaa uutta tapaa tuottaa ja käyttää palveluita. Myös aivan uusia tapoja. Se tarkoittaa tiedon virtaamista ja ketteryyttä palvelujen tuottamisessa. Se tarjoaa asukkaalle mahdollisuuden osallistua aivan uudella tavalla - sekä palvelujen käyttäjänä että myös tuottajana. Uusi tekemisen tapa vaatii rohkeutta ja aivan uudenlaista tapaa ajatella.

Avoin kilpailu ratkaisujen löytämiseksi 

Epäkohtiin on tarkoitus löytää myös ratkaisut, eikä pelkästään nostaa niitä esiin. Ratkaisuehdotuksia kilpailussa etsitään mm. tämän sivuston kautta esiin nousseisiin ongelmiin. Kilpailuun voi ehdottaa myös ratkaisuja ongelmiin, joita ei ole vielä nostettu esiin. Kilpailuaika on 21.10. – 15.11.2013. Lue kilpailusta lisää

http://mikkelismartcity.blogspot.fi/

Avoin kilpailu

Digitalmikkeli.fi

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut