Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Lukuhaaste

Lukuhaaste 9/10: Sherlock Holmesin seikkailut

08.04.201508:17
1
  • Heidi Juuti on työharjoittelijana Savonlinnan kirjastossa. Kuva: Soila Puurtinen

Savonlinnalainen Heidi Juuti päätyi kirjastoon töihin melkein sattumalta.
– Mie laittelin sähköpostia ympäri kaupunkia ja kyselin, että haluaisiko joku ottaa miut töihin. Kirjastolta tuli vastaus, että täällä olisi hommia.
Puolen vuoden tukityöllistymisjaksosta on vielä puolet jäljellä. Kuluneiden kuukausien aikana Juuti sanoo muuttuneensa vähemmän ennakkoluuloiseksi kirjojen suhteen. Tuttujen ja turvallisten kirjailijoiden ohella hän uskaltautuu lukemaan myös itselleen tuntemattomien tekijöiden tuotantoa. Sillä tavoin hänen käsiinsä osui myös Arthur Conan Doylen kirjoittamat Sherlock Holmesin seikkailut. Kuinka ollakaan, Baker Streetin salapoliisin touhut kolahtivat ensilukemalla. Niitä hän suosittelee luettavaksi muillekin tämän viikon lukuhaasteessa.

 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Maija Y. (kirjautumaton)
Lukuhaaste on minulle uusi aluevaltaus. On kiinnostavaa lukea jonkun suosittelemia kirjoja. Tämän haasteen ansiosta innostuin myös Mikkelin kirjaston 30+1 haasteeseen ja älysin mm. sen, miten vähän tulee luettua Euroopan ja USA:n ulkopuolisten kirjailijoiden aikaansaannoksia..

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lukuhaaste

Kirjan vuoden kunniaksi Länsi-Savo ja Itä-Savo haastavat kaikki lukijat tarttumaan kirjoihin! Kymmenen viikon aikana lehdessä ja verkossa esitellään viikoittain yhden eteläsavolaisen lukijan valitsema teos. Teoksista voi keskustella tällä sivulla.
Voit osallistua tästä myös arvontaan, jossa kaikkien osallistujien kesken arvotaan useita kotimaisia uutuuskirjoja.
Ensimmäinen lukuhaaste esitetään sunnuntaina 8.2. ja viimeinen 12.4. Arvontaan voi osallistua 19.4. asti.

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut