Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Tilausvaihtoehdot

Tilausvaihtoehdot

Länsi-Savon yhdistelmätilaus

Länsi-Savon yhdistelmätilaus sisältää lehden painettuna (joka päivä, ma-pe, pe-su tai la-su), sähköisenä näköislehtenä ja mobiilisovelluksena (joka päivä).

Valitse sopivin vaihtoehto aina edullisimman kestotilauksen tai sopivan mittaisen määräaikaisen tilauksen väliltä.

Voit täydentää paperilehden tilaustasi digitilauksella alkaen vain 2,50 €/kk (digitilauksen kuukausiveloitus riippuu tilausmuodostasi). Täydentämällä tilaustasi digillä pääset lukemaan myös sähköisen näköislehden verkossa ja mobiilisovelluksella. Lehti on tällöin mukanasi myös silloin, kun olet matkoilla tai et muuten pääse lukemaan painettua lehteä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin täydennämme tilauksesi: sähköpostilomake. Puhelin 05-2800 4600 (pvm/mpm) ma-pe klo 8.00 - 16.00

Länsi-Savon digitilaus

Länsi-Savon digitilaus sisältää näköislehden ja mobiilisovellukset.

Näköislehti on Länsi-Savon sähköinen näköisversio. Näköislehti julkaistaan lehden ilmestymispäivinä klo 5. Sen arkistosta löytyvät lehdet 4.7.2014 lähtien

Mobiilisovellukset. Länsi-Savon mobiilisovellus on saatavilla iOS, Android ja Windows Phone - puhelimille sekä tableteille. Sovelluksessa on päivän lehti näköislehtenä, lisäksi tuoreita uutisia ja sääennuste. Lue lisää tästä ja lataa sovellus oman laitteesi sovelluskaupasta.

Sama käyttäjätunnus toimii sekä näköislehdessä että sovelluksissa.

Länsi-Savo joka päivä

Länsi-Savon jokapäiväinen tilaus tuo paikalliset uutiset päivääsi 353 kertaa vuodessa. Valitse sopivin vaihtoehto aina edullisimman kestotilauksen tai sopivanmittaisen määräaikaisen tilauksen väliltä.

Hyödyllistä tietoa arkeen.
Ma-pe -tilaukseen kuuluvat lehdet maanantaista perjantaihin.

Pitkä viikonloppu lehden parissa
Länsi-Savon pe-su -tilaukseen kuuluvat lehdet perjantaista sunnuntaihin.

Länsi-Savo lauantaisin ja sunnuntaisin
Jos Sinulla on aikaa lukea lehdet vain viikonloppuisin, on la-su-tilaus oikea tilausvaihtoehto sinulle.

Opiskelijatilaus

Opiskelijatilauksen alennus on 50 % normaalitilauksen hinnasta. Voit tehdä tilauksen joko kesto- tai määräaikaisena tilauksena. Opiskelijatilaukseen sisältyy printti, näköislehti ja mobiilisovellus.

Rinnakkaistilaus

Jos olet jo Länsi-Savon kestotilaaja, voit kerran vuodessa tilata 1 – 3 kuukauden määräaikaisen printtitilauksen puoleen hintaan.

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut