Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Jukurien matsiin ilman rahapussia? - Erätauolla voi maksaa kännykällä

01.10.201608:02
22
  • Liiga-avaus, tapahtumaennakko

    Uusi palvelu otetaan käyttöön lauantai-iltana Jukurien pelissä Ilvestä vastaan. Kuva: Jaakko Avikainen

Jukurit ottaa käyttöön illan Ilves-pelissä mobiilipalvelun, jolla voi maksaa erätauko-ostokset. Yonoton-mobiilisovelluksella voi tilata ruokaa ja juomaa, joka toimitetaan joko istumapaikalle tai jonottomille pikatiskeille. Sovellus on maksuton ja siihen voi tallentaa myös pääsylipun tai kausikortin, joten jääkiekko-ottelua voi seurata jopa ilman lompakkoa.

— Fasiliteetit luovat rajoitteita oheismyynnille, mutta Yonoton-palvelun avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme tilamaan tuotteita etukäteen ja jopa ennen hallille saapumista, Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen kertoo.

Yonoton-palvelua on kokeiltu viime kaudella Turun Palloseuran kotiottelussa. Rauman Lukko otti palvelun käyttöön pudotuspeleissä. Palvelu on käytössä myös Oulun Kärpillä ja Vaasan Sportilla.

Päivitetty 1.10.2016 kello 08:02: Päivitetty tieto palvelun käyttöönotosta Ilves-pelissä. Juttu julkaistu alun perin toukokuussa 2016.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Purkukiekko☺ (kirjautumaton)
On alkanut tapahtua ja pitäisi muistaa markkinakoneistot pitää täysillä pyörimässä. Sopiva aika kalastella kumppaneita mukaan ennen lomia. Tammiruusu on pitänyt hiljaiseloa jonkin aikaa näin kadun miehen silmissä... Olisiko miehellä suunnitteilla jokin isompi kliimaksi näin kauden valmisteluun ja median herättämiseksi? No ajastaan kuullaan☺

Lähettänyt käyttäjä Email
Ideana ihan ok. Käytännössä vaatii aika paljon lisäresursseja jos vaikka 1000 katsojaa päättää tilata kahvit katsomoon. Tuo noutohomma voi toimiakin. Suurin ongelma on tuo jäähallin ahtaus jos siellä rupeaa olemaan katsojia +4000 henkeä. Katsojamäärät jos pysyy siellä suunnitellussa max.2500 niin silloin homma varmasti toimii.

Lähettänyt käyttäjä Nimiiii (kirjautumaton)
Hinta hyvä! Ehdotan samalla mikkeliläsille, että kun luet tälläistä artikkelia ja mieleesi tulee ne useat kymmenen negatiivista ajatusta, niin koita kääntää, että löytyskö jotain positiivista kumminkin? Tai pitäskö jättää kommentoimatta? Tässäkin sentään yritetään ja mukava lisäpalvelu katsojille. Millälailla tämä liityy kamppareihin ja rästimaksuihin?

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko