Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Lukko vei harjoituspelin Mikkelissä: "Ei ollut mikään harjoituspeliläpsyttely"

11.08.201721:41
11
  • Jukurit - Lukko. 12 Valentin Claireaux ja 18 Zach Budish

    Zach Budish oli yksi illan onnistujista. Kuva: Taru Hokkanen

Jukurit koki harjoituskauden toisen tappionsa perjantaina, kun Lukko naarasi voiton hyvällä viimeistelyllään maalein 2-4 (2-1, 0-2, 0-1).

Mikkelin Jukurit ei onnistunut hyvästä alustaan huolimatta selättämään Lukkoa kotikaukalossaan. Mikkeliläiset ehtivät karata jo 2-0-johtoon, kun Zach Budish ja Markku Flinck onnistuivat avauserässä maalinteossa.

Se ei kuitenkaan riittänyt.

Lukko pelasi ottelussa nälkäisesti, eikä mitään jaettu perjantaina ilmaiseksi, vaikka olikin kyse vain harjoitusottelusta. Lukko viimeistelikin Jukureiden puolustuspään virheistä rankalla kädellä, kun Joakim Hilding, Lauri Tukonen ja Arttu Ilomäki osuivat jokainen kertaalleen verkon perukoille. Raumalaisten viimeisen maalin iski Rony Ahonen tyhjään maaliin.

- Silleen ollaan iloisia, ettei ollut mikään harjoituspeliläpsyttely. Lukko halusi ottaa ensimmäisen voittonsa Jukureista ja nyt saikin sen, Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva kommentoi.

Jukurien harjoituskausi jatkuu seuraavaksi leiriviikolla Saksassa viikolla 34. 

 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kausareita näyttäisi myydyn jotakin 1500-2000. Se on jo aika hyvin. Pitkien sivujen katsomot on jo Lippu.Fi mukaan loppuun myytyjä koko kaudeksi. Taitaa niitä 4200 katsojan pelejä tulla taas muutama tällä kaudella. Kannattaa ostaa oma kun niitä vielä on myynnissä jonkun verran muihin katsomonosiin, niin ei tarvitse voivotella kun ei mahdu pelejä katsomaan. Eilinen peli oli kyllä todellinen harjoituspeli. Myös valmennukselle, kun eivät ottaneet viimeisten kolmen minutin aikana maalivahtia pois vaikka pääsivät ylivoimalle ollessaan maalin tappiolla. Ehkä olisi ollut tuloksempaa tahkota se ylivoima kuudella neljää vastaan. Olisi saanut sen puuttuvan toisen viivamiehen, ja sitä kautta huomattavasti enemmän syöttölinjoja auki. Maalivahtihan otettiin pois kun Lukon jäähy oli lusittu, ja sittenhän olikin vain kuudella viittä vastaan, ja lopputuloksen jokainen tietääkin. Kumpulaisella luistin liikkui jopa poikkeuksellisen rivakasti ajankohdan huomioiden. Valitettavasti on myös todettava, että muutamalla pelaajalla pelikäsitys ei välttämättä riitä edes Mestiksen kärkijoukkueisiin. Sehän on asia mihin treenaamalla voi kovin rajallisesti vaikuttaa. Ikäväksi asian tekee se että niitä pelaajia löytyy vähän enemmän puolustajista. Uskoisin että kauden aikana Juhana Ahokin tulee saamaan pelivastuuta tolppien välissä. Rajaniemi jatkoi siitä mihin viimekaudella jäi, pompottelulla, ja ajoittain väärin sijoittumalla, kun kiekkoa siirreltiin nopeasti vastustajan toimesta. Toivotaan että hänkin saa vähän terhakkuutta lisää pelinlukuunsa. Uskoisin että Lukko tulee olemaan kova luu kauden aikana, kunhan saavat rytmitettyä pelin koko 60 minutin jaksoon. Nythän selvästi näkyi heidän pelissään rytmityksen puutetta, mutta silloin kun rytmi oli "veressä" niin peliä pelattiin Jukureiden päässä täysin armoa antamatta. Ja mehän muistamme että Lukolla oli paljon pelaajia jotka tulevat avaamaan pelikautensa Mestiksen puolella.

Lähettänyt käyttäjä Jim (kirjautumaton)
12. elokuu 2017 - 11:05 A... - Ei ne ole loppuunmyytyjä, vaan jukurit panttaa niiden myyntiä. Todella ärsyttävä tapa, kun vierasfanit "työnnetään" kysymättä päätyihin. Siinä on sitä vesalaisen heimolaisuutta kaikkein omanapalaisittain. Ihan pikkuvinkkinä, niin MISSÄÄN MUUALLA EI toimita noin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
”Kausareita näyttäisi myydyn jotakin 1500-2000. Se on jo aika hyvin. Pitkien sivujen katsomot on jo Lippu.Fi mukaan loppuun myytyjä koko kaudeksi.” - Mistä ihmeestä sinä katsoit tuon Lippu.fi:n lipputilanteen, eli että pitkien sivujen paikat on loppuunmyyty? Kävin parisen minuuttia sitten (18.8. klo 18.10) katsomassa, niin vain joitakin yksittäisiä paikkoja on myyty sieltä täältä. Kaikkiin pitkien sivujen katsomoihin saa lippuja vaikka kuinka paljon.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko