Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Tehopuolustaja Miika Koivisto siirtyy Jukureista Kärppiin

18.04.201710:12
3
  • Miika Koivisto tasoittaa pelin.

    Miika Koivisto laukoi Jukureissa neljä maalia ja syötti 33. Kuva: Vesa Vuorela

Maajoukkuepuolustaja Miika Koivisto jättää Mikkelin Jukurit. Oululaiset julkistivat Koiviston sopimuksen tänään.

Ainoalla kaudellaan Mikkelissä Koivisto, 26, oli joukkueensa toiseksi paras pistemies tehoilla 4+33=37. Saldo oikeutti Liigan puolustajien pistepörssin toiseen sijaan. Koivisto myös kellotti sarjan kovimman peliaikakeskiarvon. Hänelle kertyi peliminuutteja runsaat 27 ottelua kohti.

Hyvät otteet nostivat Koiviston myös maajoukkueeseen. Hänen MM-leirityksensä jäi kuitenkin kesken loukkaantumisen takia.

Koivisto siirtyi Jukureihin vuosi sitten Rauman Lukosta. Vaasalaislähtöinen puolustaja on pelannut Liigaa myös KalPassa.

Koiviston uran tilastot Eliteprospects-sivulta:

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Saattaapi olla Koivistolla perin hankala kausi tuleva kausi. Ei tartte kuvitellakkaan pelaavansa puolet pelistä, kuten menneellä kaudella, eikä välttämättä ylivoimaa tai alivoimaa. Kärpille tulee sellainen pakkirosteri että jopa pelipaikkakin voi olla tiukassa. Mitä tuli katsottua Koiviston maajoukkuepelejä, niin ei voi mitenkään väittää että olisi mennyt hyvin tai olisi loistanut. Tämä "loukkaantuminen" sattui mielenkiintoiseen paikkaan, samassa hetkessä tuli pakki(kovemmasta sarjasta) mukaan maajoukkueeseen, ja kolmospakkiparista tehtiin tilaa ilmoittamalla Koiviston "loukkautuneen". Mutta toivotaan että Koivisto pääsee pinnalle Kärpissä Mannerin aikaudella ja pääsee pelaamaan puolet pelien peliajasta. :)

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko