Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Vähätalo vaihtaa TPS:n Jukureihin — "Halusin tulla Jukureihin kehittymään ja ottamaan ison roolin hyökkäyskalustossa"

18.04.201714:18
2
  • Jukurien kannattajat Miska ja Matias Martikainen pääsivät heti yhteiskuvaan uuden pelaajan Julius Vähätalon kanssa. Kuva: Ville Niskanen

Jukurit julkaisi tiistaina hyökkääjä Julius Vähätalon sopimuksen. Turkulaisen TuTon kasvatti pelaa Jukureissa yhden vuoden sopimuksella. Vähätalon siirto Jukureihin on pyörinyt huhuissa kevään ajan.
Julius Vähätalo on 196 senttiä pitkä ja painaa 87 kiloa. TuTosta B-juniori-ikäisenä Turun Palloseuraan vaihtanut hyökkääjä on pelannut SM-liigassa yhteensä 148 ottelua tehoit 16+9=25. Päättynellä kaudella Vähätalo haki vauhtia Mestiksestä kolmen ottelun verran.
— Mukava olla Mikkelissä uuden alussa. Halusin tulla Jukureihin kehittymään ja ottamaan ison roolin hyökkäyskalustossa. Olosuhteet ovat kunnossa ja nyt on minun vuoroni ottaa vastuuta tulevaisuudesta, pohtii Vähätalo Jukurien tiedotteessa.

— Nyt vedetään kesä laadukkaasti harjoitellen, jotta syksyllä ei tarvitse jossitella millään asioilla. Kyllä tässä kroppa ja mieli haluavat jo tositoimiin.

Vähätalolla on kokemusta myös alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta. Vähätalo pelasi Nuorissa Leijonissa vuoden 2015 MM-kisoissa, joissa Suomen loppusijoitus oli seitsemäs.
— Kyseessä on nuori lupaus, joka hakee ympäristön vaihdoksella uutta askelta pelaajauralleen. Vähätalo sopii meidän nuorentuneeseen joukkueeseen erittäin hyvin, pohtii Jukurien päävalmentaja Risto Dufva.

— Häneltä löytyy maalintekovoimaa, jota me haluamme tietenkin ulosmitata ensi kauden haasteissa. Toivomme, että Julius puhkeaa meillä pelillisesti kukkaan.

 

Jukureilla on nyt koossa 24 pelaajasopimusta. Alla sopimustilanne kokonaisuudessaan:
Maalivahdit: Sami Rajaniemi.
Puolustajat: Henri Auvinen, Valtteri Hietanen, Ville Hyvärinen, Antti Jaatinen, Keni Karalahti, Mikko Kokkonen, Samuli Piipponen, Ville Räsänen, Teemu Suhonen.
Hyökkääjät: Turo Asplund, Zach Budish, Markku Flinck, Teemu Henritius, Nestori Lähde, Henrik Koivisto, Joonas Kalliola, Janne Kumpulainen, Ville Leskinen, Jesper Piitulainen, Janne Ritamäki, Miika Roine, Teemu Tallberg, Julius Vähätalo.


 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Voipihan Vähätalo olla hyväkin haku. Nuoren miehen pitää saada näyttöjä pärjäämisestä miesten peleissäkin. Hulluna odotellaan kylmiltään sellaisia 20+25 tehoja. Ei mitään paineita kuitenkaan Juliukselle. Pakkeja tuskin enää montaa on tuloillaan, mutta hyökkiviä tyyppejä tarttis tulla vielä aika monta jotta tulis sitä leveyttäkin. Tuskin mennään yhtä minimaalisilla loukkaantumisilla tulevaa kautta, verrokkina viime kausi. Ja eiks me oteta Juhana Aho takaisin Mikkeliin, kun nyt antoi pikkuveljen seurassa noita näytöntapaisia juttujakin. Nii joo, eiks Zach tuo kesälomatuliaisina oikein tulisen hyökkijän Amerikan mailta tänne? Tai saapihan tuo tuoda vaikka usiampia jos edullisesti tulevat.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko