Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Juho Liukkosen kypärätemppu ei auttanut — Kamppareille kauden toinen tappio

07.01.201717:04
4
  • kampparit 20

    Juho Liukkonen laukoi kolme osumaa Botnian verkkoon. Kuva: Jaakko Avikainen

Mikkelin Kampparit kärsi lauantaina kauden toisen tappionsa jääpalloliigassa. Helsinkiläinen Botnia oli kotijäällään maalein 7—5 (4—2) Kamppareita taitavampi.

Tappion myötä Kampparit menetti sarjataulukon kärkipaikan Porvoon Akillekselle, joka löi lauantaina WP 35:n niukasti 4—3.

Botnia-ottelussa Kampparit nousi toisen puoliajan ensimmäisen varttitunnin aikana kahden maalin takaa 4—4-tasatilanteeseen. Botnia kuitenkin karkasi lopullisesti Jimi Heinosen (65.), Tero Määttälän (80.) ja Artem Karaulovin (82.) osumilla. Tuomas Liukkosen 7—5-kavennus lisäajalla oli laiha lohtu. 

Kampparien maalitykki oli vastikään liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Juho Liukkonen, joka viimeisteli kolme osumaa. Juho ja Tuomas Liukkosen lisäksi Botnian verkkoa heilutti Iisakki Kaivola.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä taistelija (kirjautumaton)
Sarja on tasainen ja tärkeää säilyttää toinen (tai eka) sija runkosarjan jälkeen. Finaalipelit ovat eri pelejä ja niihin Kampparit tarvitsee lisää onnistujia Juho Liukkosen lisäksi. Ja näin myös tapahtuu, kun pelaajat löytävät praemmin toisensa. Tsemppiä Kampparit, kaikki mukaan kannustamaan Kamppareita!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
ONNEA Juho Liukkoselle hattutempusta! Kamppareilla on muitakin hyviä maalintekijöitä kuin Juho. Kyseessä lienee yhteisen pelityylin hiominen toimivaksi. Ja henkisen valmennuksen muistaminen. Tappiot kuuluvat kilpaurheiluun ja niistä voi oppia paljon. Tsemppiä joka äijälle ja koko joukkueelle yhdessä!!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut