Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Kamppareiden kultajuhlat - katso voiton tunnelmat jäältä ja pukukopista!

15.03.201506:42
7
  • LKS 20150314 Mikkelin Kampparit juhli jääpallon Suomen mestaruutta kukistettuaan loppuottelussa HIFK:n Brahen kentällä Helsingissä lauantaina 14. maaliskuuta 2015. LEHTIKUVA / Antti Aimo-Koivisto

    Mustat! Kuva: Antti Aimo-Koivisto

Musta Kamppari-fanien hyökyaalto vyöryi Brahen kentän jäälle Helsingissä Suomen mestaruuden ratkettua Mikkelin Kamppareille HIFKiä vastaa.

Katso videolta kannattajien ja Kamppari-joukkueen tunnelmapalat!

Länsi-Savo onnittelee Suomen mestareita!

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mikkeliläinen jääpallo kaipasi tätä. luulen, että enemmän myös suomalainen jääpallo kaipaisi tätä. Näyttää siltä, että Mikkeli, Lappeenranta, Porvoo ja Helsinki liukuvat suomalaisen jääpalloilun keskuksiksi, unohtamatta Warkautta! Hieno Varkaus, lykkyä jääpallohankkeellenne. Se vasta olisi toivottu suomalainen urheiluteko!

Lähettänyt käyttäjä jees (kirjautumaton)
Radio suomipop noteerasi jääpallon! Sävy oli hieman negatiivinen....nyt olis aika iskeä porukalla faktoja poppilaisten ajatusmaailmaan. Suomi on musta tänään!! Hienoa kampparit. Laji joka on rehellistä urheilua. Kiitos koko jengille.hienoa kulkea mukana Katsojan roolissa :)

Lähettänyt käyttäjä Sohvan pohjalta (kirjautumaton)
"Tori tyhjä? Vaalit tulossa?Missä Lenita?Taitaa olla väärä laji?" Ei laji ole väärä, se on terve ja puhdas, tosin marginaalinen Suomenkin mittakaavassa. Iloita pitää kun on aihetta ja nyt sitä todella on. Ps. Lenita ei ehkä harrasta samaa on-line twiittiä, niin kuin eräs.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut