Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Kampparit oikotien kautta voittoon

18.12.201616:38
2
  • jääpallon Bandyliigaa Kampparit-Narukerä Hänskissä. 1-0

    Santeri Laitinen toi Kampparit 1–1 tasoihin Tuomas Liukkosen syötöstä. Kuva: Jaakko Avikainen

Kampparit jatkoi voittokulkuaan jääpallon Bandyliigassa, kun se kohtasi Porin Narukerän viikonlopun toisessa ottelussaan. Mikkeliläisten seitsemäs peräkkäinen voitto kirjattiin lukemin 7–2 (3–1).
Voiton myötä Kampparit lähti joulutauolle sarjakärjessä kahden pisteen erolla Porvoon Akillekseen, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin mikkeliläiset.
Sunnuntainen peli Hänskissä oli kahden väsyneen joukkueen kohtaaminen. Siipirikkona Mikkeliin saapuneet porilaiset pitivät lukemat pieninä (4–2) aina 70. minuutille asti. 
— Mentiin siitä, mistä aita oli matalin. Ei oikein löytynyt jalkaa, myönsi Kampparien alakerrassa luutinut  ja joukkuettaan avausjaksolla kovaäänisesti herätellyt Alpo Kaartinen.
— Kaveri pääsi vähän turhan helposti läpi. Emme puolustaneet siten kuin olemme tottuneet.
Kaartinen epäili joukkueensa otteissa näkyneen sen, että viikonloppu oli ensimmäinen, kun Kampparit joutui tositoimiin kahdesti.
— Ei meillä kyllä mitään hätää ottelussa ollut. Onneksi saimme pisteet ja pääsemme huilaamaan muutaman päivä, lohduttautui Kaartinen.
Kaartisen kanssa samoilla linjoilla oli Kampparien päävalmentaja Antero Levänen.
— Vähän lähdettiin oikotietä hakemaan. Tapahtumat etenivät pikkaisen hitaasti kentällä, sanoi Levänen.
—Ja olimme pikkaisen onnekkaitakin, ettei Kerä tehnyt alussa yhtä maalia enempää. Heillä oli paikat 2–3 lisämaaliin.
Pelin käännekohdaksi Levänen näki Juho Liukkosen iskemän, porilaisten avustuksella tehdyn 3–1 -maalin 36. minuutilla.
— Se oli lahja meille.
Liukkonen laukoi myös Kampparien neljännen maalin ja nousi osumillaan uhkaamaan jo OLSin Samuli Koivuniemen hallussa pitämää pistepörssin kärkipaikkaa. Liukkosen saldo 8 ottelussa on 13 tehtyä ja 4 syötettyä maalia. Koivuniemellä on koossa pisteet 9+10.
Juho Liukkosen ohella Kamppareista kaksi maali teki Santeri Laitinen. Laitisen maalit olivat iltapäivän komeimmat. Hän sai 1–1 -tasoitukseen loistosyötön Tuomas Liukkoselta ja taituroi pallon maaliin ohi Narukerän vasta 16-vuotiaan veskarin Santeri Rantasen.
Toisessa maalissaan Laitinen teki väkevän nousun yksin, laittoi porilaisten kolmen miehen puolustuksen ”kahville” ja kiersi vielä lopuksi Rantasenkin.
Kampparien kolme muuta maalia viimeistelivät Kimmo Huotelin, Tuomas Liukkonen ja Artem Shekhovtsov
Kampparien ottelut jatkuvat joulutauon jälkeen tapaninpäivänä kello 12 alkavalla ja televisioitavalla kotipelillä Veiterää vastaan. 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä taistelija (kirjautumaton)
Hieno, täysi pistepotti viikonlopun peleistä lupaa paljon jatkoa ajatellen. Kamppareilla on muutama loistava maalintekijä ja siksi ei ole ihme, että tehoja löytyy jokaiseen peliin. Pitäkää jatkossa sama hyvä tahti, niin päästään ensi vuoden puolella nauttimaan lisää voittopeleistä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut