Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Kampparit taisteli pisteen Porvoosta

31.12.201615:51
4
  • Kampparit 20

    Juho Liukkonen laukoi Kampparien maalin avausjaksolla. Kuva: Jaakko Avikainen

Porvoon Akilles ja Mikkelin Kampparit päätyivät tasatulokseen 4–4  jääpallon Bandyliigan kärkiottelussa lauantaina Porvoossa. Mikkeliläiset olivat ottelussa jo 1–4 tappiolla, mutta nousivat aivan viime hetkillä tasapeliin. Pisteen tuoneen tasoituksen laukoi Kalle Lempinen 90. minuutilla.
Tasapelin myötä mikkeliläiset jatkavat sarjan johdossa pisteen erolla Akillekseen.
Akilles meni ottelussa johtoon jo kolmannella minuutilla Sami Laakkosen maalilla. Maalin jälkeenkin porvoolaiset hallitsivat pelitapahtumia, mutta Juho Liukkosen onnistui tasoittaa lukemat 1–1:een 13. minuutilla. Bandyliigan pistepörssiä johtavalle Liukkoselle maali oli jo kauden kuudestoista. Syötön maaliin antoi Kampparien maalilla pelannut Markus Hartikainen
Akilles iski kuitenkin heti perään, kun Rauol Karlqvist rankaisi mikkeliläisiä toisesta kulmalyönnistä. Johtomaalin jälkeen Akilles painoi edelleen päälle ja Laakkonen onnistui toistamiseen maalinteossa 25. minuutilla.
Avausjakson laukaukset kohti maalia Akilles voitti 21–9.
Kotijoukkueen hyvä vire jatkui toisen jakson alussa ja Laakkonen osui kolmannen kerran, kun puoliaikaa oli ehditty pelata vasta pari minuuttia.
Tämän jälkeen ote siirtyi Kamppareille ja se teki kaksi maalia kymmenen minuutin sisään (55. ja 65.) Maaleista vastasivat Santeri Laitinen ja Tuomas Liukkonen. Liukkosen maali syntyi Kampparien viidennestä kulmalyönnistä.
4–3-lukemissa edettiin sitten aina päätösminuutille, jolla Lempinen onnistui maalillaan kasvattamaan mikkeliläisten tappiottomien ottelujen putken jo yhdeksään. Lempinen laukoi maalinsa pitkän avauksen jälkeen 30 metristä.

Kampparien päävalmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen tulokseen ja pisteeseen, mutta peliesitykseen jäi parannettavaa. – Akilles oli parempi avausjaksolla ja ansaitsi johtonsa. Emme saaneet parasta mahdollista starttia tähän peliin. Vähän oli hakemista syöttötarkkuuksissa, pelirohkeudessa ja kaksinkamppailuissa, kertoi Levänen.

– Viimeiset puoli tuntia oli parempaa. Saimme luotua hyökkäyksiä ja se kertautui sitten maaleina. Hieno nousu pojilta. Mutta ei tähän vielä pidä olla tyytyväinen. Meidän pitää kasvaa ja saada lisää pelirohkeutta.

Kampparien ottelut jatkuvat 7. päivä tammikuuta, jolloin se matkustaa nousukuntoisen Botnian vieraaksi Oulunkylän tekojäälle Helsinkiin.

Juttua muokattu 17.35

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
ONNEA Kampparit! Tasapeli tuntui katsomossa lähes voitolta! Niin upea oli nousu tasalukemiin tappioasetelmista! Hieno ryhdistäytyminen toisella jakolla... Tsemppiä tulevaan ja nauttikaahan peli-iloa!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut