Lauantai, 29. heinäkuu 2017
Olavi, Olli

MiPK:lle tärkeä voitto – Kannah ja Kiesilä tekivät tarvittavat maalit

18.06.201722:03
6
  • Calvin Damm ja Rafael onnittelevat avausmaalin tehnyttä Isaac Kannahia.

Mikkelin Pallo-Kissat vei pisteet jalkapallon Kakkosen ottelussa Urheilupuistossa 3—2 (1—0) -lukemin FC Kiffeniä vastaan. MiPK johti ottelua parhaimmillaan jo kolmella maalilla. Helsinkiläiset saivat pelin jännäksi toisen puoliskon lopun kahdella maalillaan. Tärkeät kolme pistettä jäivät kuitenkin Mikkeliin. 
Ottelun avausjakso oli tasapaksua puurtamista, jossa kumpikaan joukkueista ei saanut luotua huippumaalipaikkoja. MiPK:n Issac Kannah käänsi kuitenkin pelin mikkeliläisille ottelun 41. peliminuutin komealla maalillaan. Kannah laukoi suoraan Calvin Dammin syötöstä ja ilmasta pallon etunurkkaan. 
MiPK:n valmentaja Janne Moilanen totesi joukkueensa olleen avausjaksolla surkea ja onnekas, että johtivat peliä. MiPK:n onneksi Kiffen oli pelillisesti samalla tasolla. 
Toisella jaksolla helsinkiläiset jatkoivat siitä mihin jäivät, mutta kotijoukkue pystyi nostamaan tasoaan. MiPK sai täysin pallonhallinnan ja Topi Kiesilä pääsi rokottamaan kahdesti maalilla Kiffeniä.
Ensimmäiseen maaliin Kannah tarjoili hyvän pystysyötön, josta Kiesilä viimeisteli varmasti. Toisessa maalissa Jaakko Teräsvirta jatkoi kulmapotkun puskulla maalilla, josta takatolpalla ollut kentän pienin mies pääsi viimeistelemään päällään maalin. 
— Toisella jaksolla oli ajatus, että pelataan paremmin. Heitin vitsillä, että pelataan hyvin ja johdetaan 3—0 ja se tuli sieltä, mutta liian aikaisin, totesi Moilanen.
— Sitten iski hyvänolontunne ja surkeaa puolustamista maalin edessä. Onneksi ei kuitenkaan tullut älytöntä paniikkia.
Cheikh Toure pääsi viimeistelemään vieraiden avausmaalin maaliviivalta ja Dimitri Kovalenkon 3—2 -kavennus tuli kulmapotkutilanteesta. 
— Meille tuli taas uusi oppitunti. Ei olla ikinä johdettu 3–0 ja että pallonhallinta olisi suvereenisti meillä. Se oli aivan uusi tilanne. Vaatii vähän opettelua mitä me tehdään sen pallon kanssa, kun johdetaan noin paljon, totesi Moilanen. 
Moilanen iloitsi kolmesta tehdystä maalista ja kolmesta pisteestä, jotka pitävät MiPK:n tiukasti sarjan keskikastissa. 
— Erityisen tyytyväinen olen siitä, että uudet hyökkäyspään jutut toimivat. Topi pääsi nousemaan laidalta ja Isaac sai enemmän palloja keskelle. Isaacille oli laitettu otteluun tavoitteeksi kymmenen laukausta ja kolme maalia.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ei enää Mikin p... (kirjautumaton)
Tulin poikani kanssa paikalle 60min pelin jälkeen 3-0 tilanteessa ja töykeä lipunmyyjä pyysi meiltä täyttä hintaa lipuista. Jäi peli näkemättä ja tästä lähin käymme vain MP:n peleissä, joissa toinen jakso on ilmainen.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ohjeet on annettu että lippuja myydään 10 min vielä toka jaksoa ja se on myös MP peleissä vielä pitenpääkin,voin itse sanoa kokemuksesta. Voit katsoa aidan takaa näet sieltä myös vaikka koko pelin

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kolmas kommentoija...eli jos minä vaikka olen sitä mieltä, että kaupassa ollut pusero on roikkunut siellä kolme kuukautta liian pitkään niin minun pitää saada se -50% alennuksella, koska muutoin se olisi vanha käytettäväksi? Ja jos en saa alennusta, niin silloin päätän etten käy koskaan enää kyseisessä kaupassa...käyttäytymisesi ja vaatimuksesi on aivan sama...miksi et mennyt paikalle ajoissa? Ehkä et vain ehtinyt vai halusitko viedä vain poikasi peliä katsomaan mutta et halua maksaa siitä? Melkoisen esimerkin annat jälkikasvullesi käytökselläsi...noinko toimit myös MP:n peleissä? Entä Jukureiden pelit, vaaditko sielläkin ilmaista sisäänpääsyä? Luuletko, että seuroilla on paljon rahaa, että voivat ilmaiseksi laskea katsojia sisään?

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut