Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

MP jäi nollille Järvenpäässä ja ajautui putoajan paikalle — "Tänään ei vaan saatu peliä käyntiin"

12.08.201720:03
28
  • Kakkosen futista: MP-Kiffen

    MP:llä on edessään kova taistelu Kakkosen sarjapaikasta. Kuva: Jaakko Avikainen

Järvenpään Palloseuran Hedi Khayatin osuma pelin 61. minuutilla riitti ratkaisemaan uusimaalaisille voiton Mikkelin Palloilijoista. Järvenpään Urheilupuiston loppulukemat 1—0 (0—0) ja FC Kiffenin voitto vantaalaisesta Legirus Interistä tietävät sitä, että MP on Kakkosen A-lohkossa ensimmäisen putoajan paikalla.

— Tänään oli maalin peli. Kentällä oli tasaiset joukkueet ja maalipaikkoja oli vähän. Emme me saaneet tänään missään vaiheessa peliä kunnolla käyntiin, vaan peli meni pitkän pallon pelaamiseksi, kertoi MP:n päävalmentaja Janne Loukiainen.

— Lopussa saatiin näennäinen painostus aikaan, mutta se avasi vastustajalle paikkoja vastaiskuihin, Loukiainen jatkoi.

MP:n edellisestä voitosta tulee pian kuluneeksi kaksi kuukautta. Sen Siniset otti Mikkelin paikallisottelussa Pallo-Kissoja vastaan. Jos keskiviikkoista cup-voittoa Vitosen AFC Keltikistä ei oteta lukuun, on MP tuon jälkeen pystynyt vain kahteen tasapeliin. Tappioita on tullut viisi.

— Pallollinen pelaamisemme on huonoa. Menetämme usein pallon paineen alla ja joudumme juoksemaan perässä, pohti Loukiainen.

MP:n pelit jatkuvat jo keskiviikkona, kun poikkeuksellisesti Ristiinassa pelattavassa ottelussa MP kohtaa sarjakakkosen Klubi 04:n.

— Ei tässä itkemään auta ruveta. Jokaisen on löydettävä pelaamisen ilo. Voittoja on alettava tulla pian, Loukainen pohti.

MP:n puheenjohtaja Jarmo Vuorisen mukaan seura on aktiivisena siirtomarkkinoilla. Uusia pelaajia etsitään koko ajan.

— Emme ole olleet tässä tilanteessa toimettomana. Etsintä on käynnissä, mutta nimiä ei voi mainita, Vuorinen sanoo.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tiukkaa on. Voittoja on pakko alkaa tulla. Tasurit ei riitä. Vuorinen sanoo, että ollaan oltu aktiivisia pelaajamarkkinoilla. Hyvä olisi saada vahvistuksia kentälle eikä vain puheisiin. Kissat on tehnyt hankintoja. Ei auta marista vaan toimia!

Lähettänyt käyttäjä Armas Aalontie. (kirjautumaton)
Valmentaja vaihtoon, johtokunta vaihtoon , Tässä ruppee kaipoomaan takasi 80-90 lukuva, sillo oliKommentti * johtokunnassa asiantuntioia, eikä vaan nykyisin olevia "ammatti-johtokunta pellejä" . Ps. "Shefki Kutzsi" on vapaana.

Lähettänyt käyttäjä Eikö mitään iki... (kirjautumaton)
Höpö höpö! Pelaajia on pilvin-pimein markkinoilla. Koko ajan saadaan lukea pelaajasiirroista. Toinen juttu sitten on, että haluaako pelaaja tulla vaatimattomaan valmennukseen verkkaripalkalla? Nyt hallitus herätys, ennen kun on liian myöhäistä!

Lähettänyt käyttäjä No huhhuh
Nämä on just niitäpelejä, joita ei olis missään nimessä varahävitä. Putoamisuhka alkaa olla kyllä aika suuri pikkuhiljaa, ellei jotain ihmeitä ala tapahtumaan.Toivottavasti kissat yllättää pepon, niin on edes yks Mikkelin seuroista vähän niin kuin pois tulilinjalta putoamisen suhteen.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut