Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

MP sai vihdoin uuden päävalmentajan

16.07.201716:00
23
  • ktp nro 5 yrittää pysäyttää juuso liukkosen

    MP kärsi lauantaina neljännen peräkkäisen tappionsa. Joukkue sai loppukauden ajaksi uuden päävalmentajan. Kuva: Vesa Vuorela

  • 47-vuotias Janne Loukiainen on MP -kasvatti. Kuva: Mika Korpela

Mikkelin Palloilijat kertoo palkanneensa Janne Loukiaisen uudeksi päävalmentajaksi. Entinen MP-kasvatti ja juniorivalmentaja Loukiainen toimii edustusjoukkueen valmentajana loppukauden ajan.

MP kartoitti uutta valmentajaa ympäri Suomen ja neuvotteluja käytiin useamman vaihtoehdon kanssa. Lopulta päädyttiin Loukiaiseen, jonka johdolla on tarkoitus saada rivit järjestykseen ja hoitaa loppukausi kunnialla loppuun, kerrotaan MP:n nettisivuilla uuden valmentajan pestaamisesta. 

47-vuotias Loukiainen on MP -kasvatti, joka pelannut läpi kaikki MP:n junioriluokat ja toiminut valmennustehtävissä vuodesta 1992 alkaen pääsääntöisesti MP:n junioreissa, mutta myös Ristiinassa ja Jyväskylässä.

MP aloitti kauden tuloksellisesti hyvin, mutta nyt alla on neljä peräkkäistä tappiota ja sarjasijoitus on pudonnut seitsemänneksi, kun otteluita on vielä kymmenen jäljellä.

- Nyt keskitytään jalkapallon perusasioihin, harjoitellaan hyvin ja tehdään kovasti töitä, niin eiköhän kurssi tästä käänny, kertoo Loukiainen. 

- Eilisessä pelissäkin oli paljon hyviä asioita, vaikka se päättyi selvään tappioon sarjajohtajaa vastaan. Nyt pitää vaan saada lisää malttia ja rytmiä pelaamiseen.

MP pelaa seuraavan kerran kahden viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkaa uuden päävalmentajansa johdolla Helsinkiin, missä Pallokentän nurmella vastaan asettuu FC Kiffen.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ruoskaa (kirjautumaton)
Niin pelaat, kuin treenaat. Ei uusi valmentaja mahda mitään, kun talviharjoittelussa ollaan lintsattu. Samaa lintsaamalla ansaittua tulosta nauttii tällä hetkellä myös Mipk. Jalkapallokaupunki Mikkelin Kakkosen sarjajoukkueet hyytyvät heinäkuussa; MP 1-4 ja 1-5, Mipk 0-6 ja 1-6. Kuka noista pitää vielä itseään jalkapalloilijana tai jalkapallovalmentajana? Kakkosessa.

Lähettänyt käyttäjä Tukea ja kannus... (kirjautumaton)
Tsemppiä uudelle valmentajalle ja joukkueelle! Kaljamahaisia arvostelijoita kyllä riittää, mutta mitä heistä välittämään. Nyt tauon jälkeen uudella innolla pelaamaan, kyllä niitä voittojakin tulee, sen verran hyvältä kuitenkin eilinen peli näytti. Tukekaa ja KANNUSTAKAA JOUKKUETTA, varmasti pelaavat joka pelissä paremmin positiivisella fiiliksellä kuin mollaamisella.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä