Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Pallo-Kissoista ei ollut vastusta Klubi 04:lle

16.07.201720:50
2

Jalkapallon Kakkosen A-lohkossa toisena oleva helsinkiläinen Klubi 04 vei 6—1 (3—1) -voiton Töölössä Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan.  MiPK:n valmentaja Janne Moilanen totesi vastustajan olleen paljon parempi kaikilla pelin osa-alueilla.
— Vastustaja liikutti hyvin palloa ja pystyi ohittamaan yksi vastaan yksi tilanteissa, kehui Moilanen. 
Helsinkiläiset saivat vahvan alun otteluun, kun Kevin Kouassivi-Benissan vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun 11.peliminuutilla. MiPK:n Rafael herätteli vieraiden toiveita tekemällä maalinedustalta kantapäällä 2—1 -kavennuksen, mutta Klubi ratkaisi pelin aivan ensimmäisen jakson loppuhetkillä tulleella kolmannella maalilla.
— Meillä oli ennen siinä 20 minuutin parempi jakso, mutta kolmannen maalin jälkeen vastustaja meni menojaan, totesi  Moilanen. 

MiPK pitää viikon lepotauon ja jatkaa sen jälkeen valmistautumista syyskierrokselle. Joukkue on sarjan kolmanneksi viimeinen ja putoajan paikalla Susia huonomman maalieron takia. 
—On keskityttävä voittamaan päävastustajat, totesi Moilanen. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Urskin Kissa (kirjautumaton)
Juuri näin! Klubi ja KTP eivät ole niitä Kissojen päävastustajia, etenkään kun on niin paljon loukkaantumisia ja pelaajia sivussa. Seuraavat pelit ovat kaikki voitettavissa, tsemppiä niihin!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä