Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

KaPa-65 puolusti pisteen Hatsinalta

Päivitetty: 19.11.201622:15
  • sähly, Hatsina-Kapa-65, nro 19 Emmi Pöyry ja 70

    Hatsinan Emmi Pöyry ja KaPan Henrika Maikola taistelivat pallosta tasapeliin päättyneessä ottelussa. Kuva: Mari Koukkula

Hatsinan naiset katkaisivat parin pelin tappioputkensa jakamalla pisteet maalein 2–2 (0–2, 1–0, 1–0, 0–0) Kalannin Pallo-65:n kanssa salibandyn 1. divisioonassa lauantaina Sport Forumissa. 
Hatsinan toisen kotipelin loppulukemat mairittelevat vierailijoita, vaikka mikkeliläiset onnistuivat tasoittamaan numerot vasta 54 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.
— Olisimme voineet ottaa ottelusta suurinumeroisenkin voiton. Meillä oli maalipaikkoja tuhottomasti, kertoi Hatsinan valmentaja Pasi Pulkkinen.
— Maalinteko on ollut ongelmamme lähes koko kauden ja sitä se oli nytkin. Pallot menivät tolppiin mutta eivät verkon perille. Pienestä se oli kiinni.
Piste kuitenkin tyydytti Pulkkisista.
— Olen erittäin tyytyväinen peliimme, pelisysteemiimme ja siihen, ettemme luovuttaneet koskaan. Oli tärkeää, että saimme edes pisteen, sanoi Pulkkinen.
Hatsinan maalit viimeistelivät Veera Lokka ja Henna Väänänen. Lokalle maali oli ensimmäinen naisten sarjoissa. Maalinsa lisäksi hän syötti Väänäsen osu-
man ja palkittiin Hatsinan parhaana.
— Veera pelasi ennen naisten ottelua kaksi B-tyttöjen ottelua. Meille hän tuli mukaan kahteen viimeiseen erään, kertoi Pulkkinen.
Lokan ohella Pulkkinen nosti esiin joukkueestaan Veera Pulkkisen, Roosa Kuhasen ja Elisa Vilhusen.
Hatsinan ottelut jatkuvat sunnuntaina kotipelillä  AFC Campusta vastaan.

 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut