Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Kärkijoukkueet kaatoivat Hatsinan kokemuksellaan

06.11.201621:53

Viikonloppu ei lihottanut Hatsinan naisten pistepussia salibandyn 1. divisioonassa. Mikkeliläiset kohtasivat otteluissa sarjan kärkikaksikon ÅIF:n ja SB Vantaan. Lauantaina lukemat Sipoossa olivat ÅIF:n eduksi 5—0 (2—0, 1—0, 2—0) ja sunnuntaina Vantaalla SB Vantaa löi vieraansa maalein 8—6 (3—2, 1—1, 4—3).
— Vaikka kaksi tappiota tuli, pelasimme hyvin. Tietysti se harmittaa, ettei pisteitä tullut, summasi Hatsinan valmentaja Janne Lokka viikonlopun.
Molemmissa otteluissa Hatsina oli pelissä mukana toista erää ÅIF:ää vastaan lukuunottamatta. Hatsina pystyi luomaan maalipaikkoja ja loppunumerot vähän mairittelevat vastustajia.
— ÅIF:ää vastaan ensimmäinen ja viimeinen erä olivat meiltä hyviä, mutta toisessa erässä jouduimme kyllä puolustuskannalle.
— Avauserässä maalivahtien torjunnatkin olivat vastustajalla 15 ja meillä vain 5. Maalipaikoissa meillä ei ollut riittävää tarkkuutta, sanoi Lokka.
— Paikkoja meillä oli myös päätöserässä, mutta ylärimaa lähemmäksi maalia emme palloa saaneet.
Pyhän pelissä Hatsinalla oli saumat voittoon. Se johti ottelua 5—4 kolmannen erän alkuminuuteilla.
— Nousimme 2—4 -tappioasemasta johtoon. Se antoi uskoa tekemiseen.
Erän lopulla Vantaa onnistui kuitenkin tekemään neljä maalia Hatsinan yhtä vastaan.
— ÅIF:n tapaa Vantaallakin oli joukkueessaan liigajyriä, jotka kokemuksellaan käänsivät pelin edukseen. Samaan tapaan kuin ÅIF:kin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut