Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Voitto ei paljon lämmittänyt Hatsinan miehiä

22.10.201622:06
4
  • mikko ikonen tekee maalin

    Hatsinan Mikko Ikonen laukoi pallon kertaalleen Miika Behmin vartioimaan savonlinnalaismaaliin. Kuva: Vesa Vuorela

Hatsinan miehet palasivat takaisin voittojen tielle salibandyn 2. divisioonassa lyömällä vierailleen Top Teamin maalein 10–6 (5–1, 2–3, 3–2) lauantaina Sport Forumissa.
Hatsina sai peliin hyvän lähdön. Se johti ottelua reilun 11 minuutin jälkeen jo 4–1. Toisen erän vie kuitenkin nimiinsä Top Team ja savonlinnalaisten maalitehtailu jatkui myös kolmannessa erässä. Vieraat nousivat jo maalin päähän, numeroihin 7–6 kun erää oli pelattu 48.09. Tuolloin Hatsina turvautui aikalisään, jonka jälkeen Mikko Ikonen, Jari-Pekka Tiusanen ja Esa Vänttinen varmistivat maaleillaan voiton mikkeliläisille.
— Eka erä oli todellakin hyvää peliä meiltä, mutta sitten aloitimme löysäilyn ja vaikka hallitsimme tilanteita vastustaja pääsi peliin mukaan, harmitteli Hatsinan pelaajavalmentaja Tiusanen otteen kirpoamista.
Maalipaikkoja Hatsinalla olisi ollut suurempaankin voittoon. Top Teamin maalivahdille Miika Behmille torjuntoja kertyi 42 kun niitä Hatsinan Juho Peuralla oli 29.
— Emme me olleet hyviä maalipaikoissa.Teimme vastustajan maalivahdista vain hyvän, kertoi Tiusanen.
Joukkueestaan Tiusanen antoi puhtaat paperit vain neljä maalia tehneelle ja yhden syöttäneelle Vänttiselle. Hänet myös palkittiin parhaana.
— Vänttinen oli ylivoimaisesti paras pelaajamme. Hän oli niitä harvoja, jolla asenne riitti loppuun asti.
Vänttisen, Ikosen ja Tiusasen ohella Hatsinasta maalin makuun  pääsivät Miika Pylkkänen, Nestori Paldanius, Karri Häkkinen ja Aapo Salmela.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Salibändi (kirjautumaton)
"Varsin outo valmentaja, kun puhuu tuollaisia julkisuuteen omasta joukkueestaan !" Olisiko pitänyt päätä silittää? Kritiikki on varmasti ollut kohdillaan, ottaen huomioon vastustajan takaa-ajon. Joukkueurheiluun, kilpailullisen sellaiseen kuuluu myös kritiikki. Halihalinaminami-valmennus ei ole tehokasta, vaikka Hatsinan ukot pelanneekin enemmän ihan vaan sen takia, että se on mukavaa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kerrankin koutsi joka vaatii ja sanoo kritiikit myös reilusti mediaan. Ei kukaan jaksa näitä "hävittiin maalilla, oli paikat voittoon, tehtiin hommia ja ois ansaittu enemmän. Ollaan tyytyväisiä ja matka jatkuu jne" ristodufvismejeja.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut