Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Tervetuloa Sporttiareenalle! Sporttiareena on palvelu, jossa Mikkelin seudulla liikunnan parissa toimivat yhdistykset ja ryhmät voivat kertoa tapahtumistaan, uutisistaan ja tuloksistaan.. Sporttiareenan käyttö on yhdistyksille, seuroille ja ryhmille ilmaista. Yhdistykset ja ryhmät voivat julkaista Sporttiareenalla uutisia itsenäisesti ja julkaistut jutut ovat osa Länsi-Savon verkkopalvelua. Haluatko mukaan? Ota yhteyttä sähköpostitse kristiina.tiippana@lansi-savo.fi.

Ruutiasefinaali ammuttiin sateisessa säässä Siilinjärvellä

05.08.201722:27
  • Otto Rahikainen (kuvassa vasemmalla) ampui hienosti hopealle 50 m kiväärin 14T -sarjassa. Mikkelin Ampujat saivat myös joukkue hopeaa 25 m pistoolin 14T -sarjassa.

  • Otto Rahikainen (kuvassa vasemmalla) ampui hienosti hopealle 50 m kiväärin 14T -sarjassa. Mikkelin Ampujat saivat myös joukkue hopeaa 25 m pistoolin 14T -sarjassa.

Tukiampujien kauden huipennus, ruutiasefinaali, ammuttiin vaihtelevassa kelissä Raasion ampumaradalla Siilinjärvellä. Sateinen sää ei kuitenkaan latistanut nuorten ampujien mieltä vaan iloinen ja reipas urheiluhenki paistoi ampujien kasvoista kisapäivän aikana. Mikkelin Ampujista otti kilpailuun osaa seitsemän ampumaurheilijaa, joista viisi osallistui 50 m kivääriammuntaan ja kolme ampujaa 25 m pistooliammuntaan henkilökohtaisissa kilpailuissa. Kolmen hengen joukkuekilpailuissa olivat joukkueet 50 m kiväärin ja 25 m pistoolin 14T -sarjoissa edustamassa Mikkelin Ampujia.

Parhaiten mikkeliläisistä menestyi Otto Rahikainen ja hän saavutti hienosti hopeaa 50 m kiväärin 14T -sarjan kilpailussa. Oton pisteen 30 -laukauksen kilpailussa olivat 290 ja hän jäi pisteen päähän sarjan voittaneesta Lauri Syrjästä (AsAs). Hymystä päätellen oli päivän tulos Otolle mieluisa ja samalla hieno päätös pitkälle "uralle" tukisarjoissa. Otto siirtyy siis ensi vuonna sarjaa ylemmäs ja toivottavasti jatkaa yhtä hienoissa merkeiseissä ampumaurheilun parissa myös SM -tasolla.

Mikkelin Ampujat saavuttivat joukkuehopeaa 25 m pistoolin 14T -sarjan kilpailussa. Joukkueessa ampuivat Katja Makkonen, Johanna Rantalainen ja Vertti Sipponen. Henkilökohtaisissa kilpailuissa ei mitalisijoille Oton lisäksi muuten ylletty, mutta kuuden parhaan palkittavan joukkoon ylsivät 25 m pistoolin 14T -sarjassa Vertti Sipponen ja Katja Makkonen. Vertti oli viides tuloksella 214 ja Katja kuudes pisteillä 205.

Mikkelin Ampujien joukkueessa ampuneiden ampumaurheilijoiden tulokset henkilökohtaisissa kilpailuissa ohessa:

50 m kivääri 20 ls, sarja 10T: 14. Ville PAUKKU 162

50 m Kivääri 30 ls, sarja 14T: 2. Otto RAHIKAINEN 290, 11. Vertti SIPPONEN 283, 13. Mika VILJAKAINEN 281 ja 23. Joel PALMGREN 268

25 m Pistooli 30 ls, sarja 14T: 5. Vertti SIPPONEN 214, 6. Katja MAKKONEN 205 ja 7. Johanna RANTALAINEN 200.

Kilpailun viralliset tulokset julkaistaan myöhemmin kilpailun järjestäjän sivuilla:

http://www.siilinjarvenluotiampujat.com/Ruuti-Kultahippufinaali.html

 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut