Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Asuntomessujen ajalta voi saada Mikkelissä vuokratuottoa

14.11.201614:00
  • Asuntomessuja rakennetaan täyttä päätä. Kuva on otettu marraskuun alussa.

Loma-asuntojen välittäjä Novasol pyrkii keräämään Mikkelin seudulta majoituskapasiteettia vuokrattavaksi ensi kesän asuntomessuja varten.
Novasol ja Mikkelin asuntomessutoimisto ovat sopineet yhteistyöstä.
Yleensä Novasol vuokraa loma-asunnot ja mökit Suomessa vuosisopimuksella, mutta Mikkelin kaupungin kanssa sovitussa yhteistyössä kohteita otetaan myös niin, että ne ovat vuokrattavana vain asuntomessujen aikana.


Vuokrattavaksi etsitään loma-asuntojen lisäksi myös tyhjillään olevia kaupunkiasuntoja ja omakotitaloja. Välittäjä käy tarjotut vuokrakohteet läpi ennen ottamista varausjärjestelmään.
Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.–13.8. Kyseessä on yksi kesän suurimmista yleisötapahtumista, ja koska heinäkuu on kaupungin suosituin matkailukuukausi,  lisämajoitusta tarvitaan.

Kiinnostuneille asunnonomistajille järjestetään Mikkelin matkailun tiloissa kaksi infotilaisuutta: torstaina 24. marraskuuta ja 29. marraskuuta.
Mikkelin Asuntomessutoimisto ja Novasol tarjoavat asuntonsa vuokraajille ylimääräisen porkkanan. Novasolin kautta asuntomessujen ajaksi vuokralle kohteen antavat saavat asuntomessutoimistosta lippupaketin messuille.

Lisää uusi kommentti

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut