Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Perussuomalaiset aikovat asettaa kansanedustaja Laura Huhtasaaren presidenttiehdokkaaksi

04.08.201718:03
44
  • Laura Huhtasaari Perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen kesäkuussa.

    Laura Huhtasaari Perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen kesäkuussa. Kuva: Rio Gandara / HS

Perussuomalaisten puoluehallitus esittää kansanedustaja Laura Huhtasaarta puolueen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2018 presidentinvaaleihin.

Lopullisen päätöksen presidenttiehdokkaasta tekee puolueen puoluevaltuusto syyskuussa.

Huhtasaari, 38, on puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja. Hän on kotoisin Porista ja koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Hän on pätevöitynyt uskonnon aineenopettajaksi ja erityisopettajaksi.

Huhtasaari on ensimmäisen kauden kansanedustaja ja Porin kaupunginvaltuutettu.

Huhtasaari muun muassa kannattaa valikoivaa maahanmuuttopolitiikkaa ja suhtautuu torjuvasti turvapaikanhakijoihin, haluaisi harkita uudelleen Suomen EU- ja eurojäsenyyttä, ei kannata ruotsin kielen pakollisuutta oppiaineena ja haluaa koventaa väkivalta- ja seksuaalirikollisten tuomioita.

Teija Sutinen, HS

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä!

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Heimo Hokkanen (kirjautumaton)
Demokratia toimii. Perussuomalaisten puoluekokouksessa valittiin kerrotun demokraattisesti Laura Huhtasaari puolueen varapuheenjohtajaksi. Nyt hän tullee valituksi puolueen presidenttiehdokkaaksi. Presidentin vaaleissa hänen kannatuksensa tulee mitatuksi demokraattisissa ja salaisissa vaaleissa koko kansan keskuudessa. Toivotan menestystä kaikille presidenttivaalin ehdokkaille.

Lähettänyt käyttäjä mieköseoon (kirjautumaton)
Niin ehdokkaitahan saa valita miten tahansa. Niinistölle ei ole varteenotettavaa haastavaa. Ei me haluta presidentiksi ihmistä jolla ei ole kansainvälistä kokemusta. Pienin kokemus on huhtasaarella. Jos mennään toiselle kierrokselle vastaan asettunee Haavisto. Haavistolla riittävä kansainvälinen kokemus.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No niin, mitähän nyt nämä, oikein persujen persut, sanovat Laura Huhtasaaresta, jos hänet valitaan puolueensa presidenttiehdokkaaksi? Ei muuten, mutta kun kaikkien heidän mielestään presidenttinä ei voi toimia kukaan sellainen henkilö, joka ei ole käynyt armeijaa. Tarja Halonen oli heidän mielestään huono presidentti muun muassa juuri sen vuoksi kun on nainen eikä siten ollut käynyt varusmiespalvelusta. Samoin Pekka Haavisto on kuulemma täysin presidentiksi kykenemätön, koska on sivari (mikä muuten muun muassa puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-ahokin on) eikä siten siis tiedä sotaväen touhuista mitään. Näiden todellisten persujen pitää nyt sitten muistaa seuraavissa presidentinvaaleissa, mikäli Huhtasaari on ehdokkaana, omat puheensa ja äänestää jotakin muuta henkilöä, koska heidän mielestään armeijaa käymätön on kelvoton ja kykenemätön presidentiksi.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hyvä Laura !!! Hyvä Persut !!! Puolue nousee kohinalla, mutta varmasti nousee kohti vaalivoittoa !!! Takinkääntäjät ( valehtelijat ) häipyvät perussuomalaisista ja kansan ääntä ei enää saa edes media hiljennettyä. Tänään on hieno päivä ! Viisas veto Halla-Aholta :)

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut