Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Aki Hietala palaa tanssilavoille

21.04.201710:03
1
  • Aki Hietalan haasto

    Aki Hietala laulaa levyttämäänsä musiikkia Poleenissa lauantaina 22. huhtikuuta järjestettävässä konsertissa. Kuva: Jaakko Avikainen

Valssin valtias- ja Vuoden tanssittajatulokas -tittelin aikoinaan voittanut Aki Hietala tekee come backin tänä keväänä kun tanssiorkesteri Norolan Pojat solisteineen lähtee kesäkiertueelle toukokuussa.
Paluun keikkalavoille Hietala tekee kotikulmillaan. Konsertti Poleenissa on 22.4. kello 18.
— Koen olevani yleislaulaja ja tykkään laulaa monentyyppistä musiikkia. Poleenin keikalla aion laulaa omaa levytysmusiikkiani vuosien varrelta.
Uutta musiikkiakin on tulossa. Ihan lähipäivinä.

Isän bändiin lähdin nuorena poikana rumpaliksi. Siitä on tällä viikolla kulunut tasan 30 vuotta, Ylivieskasta kotoisin oleva Hietala kertoo.
Laulavan rumpalin liittyminen Lumipallo-tanssiorkesteriin 1990-luvun alussa merkitsi isoa käännettä hänen urallaan. Ykköstähti- ja Valssin valtias -kilpailun myötä Hietala siirtyi pystysolistiksi.
Keikkamuusikko Hietala innostui myös opiskelemaan.
— Ensin laulunopettajaksi Jyväskylässä ja siitä jatkoin yliopistossa musiikin aineenopettajaksi.

Viimeiset kymmenisen vuotta hän on ollut musiikinopettajana Pieksämäellä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Mualaisukko (kirjautumaton)
Nyt on Aki Hietalan ja Norolan Poikien konsertti nähty ja kuultu. Kyllä oli hieno esitys. Herralla ääni soi hienosti ja palkeissa riittää ilmaa. Onnea ja menestystä. Kaunis kiitos musiikki elämyksestä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut