Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Mikkeli juhlii tänään — tarjolla opaskierroksia, Rendel-musiikkia ja kuntavaalikahvila

07.03.201707:22
1
  • Mikkelin kaupungintalo, aihekuva,

    Mikkelin kaupungintalolle järjestetään tiistaina kolme opastettua tutustumiskierrosta. Kuva: Vesa Vuorela

Mikkeli juhlii 179-vuotissynttäreitään tiistaina 7. maaliskuuta. Kaupunkilaisille tarjolla on monenlaista kiinnostavaa ohjelmaa.

Suositut opastetut kierrokset arkkitehti Selim A. Lindqvistin suunnittelemassa, vuonna 1912 valmistuneessa kaupungintalossa alkavat kello 10.

Opastettuja kierroksia on tarjolla myös Jalkaväkimuseossa ja Mikkelin teatterissa. Uutuutena on mahdollisuus päästä kurkistamaan jäähallin edustustiloihin kello 17 alkavalla kierroksella.

Opiskelijoille tarjoutuu mainio mahdollisuus päästä katsomaan jääkiekkoa, sillä Jukurit päästää haalarikansan maksutta peliin.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut on tilannut kulttuuriosuuskunta Kukalta improvisaatioita lapsille. Esitykset ovat pääkirjaston lastenosastolla kello 9, 10 ja 11.
—Ne ovat samantyyppisiä kuin Museoiden yössä nähdyt improvisaatiot, kertoo kulttuurituottaja Susanna Latvala.
Lastenkulttuurikeskus Vekkulassa, Tuppuralan Aurakadulla on avoimet ovet kello 14—18.
—Meiltä on paljon kysytty, miten Vekkulan uusiin tiloihin pääsisi tutustumaan, ja nyt on hyvä tilaisuus siihen. Tarjolla on muun muassa lasten karaokea ja teatterileikkejä. Pukuvuokraamon asuja pääsee sovittamaan.

Kuntavaaliehdokkaita voi jututtaa iltapäivällä pääkirjastossa Mikkeli-salin kuntavaalikahvilassa.

Tuppuralan koulun ruokalassa puolestaan on illalla alueen asukkaiden, yrittäjien ja yhdistysten avoin keskustelutilaisuus hyvinvointiin, terveyteen ja elinoloihin liittyvistä asioista.

Kauppakeskus Stellassa nautitaan kaupunginorkesterin konsertista klo 18. Konsertissa kuullaan muun muassa näytteitä torstaina 9. maaliskuuta Mikaelissa esitettävästä Rendel-elokuvakonsertista. 

Yliopistokeskuksen auditoriossa alkaa kello 16.30 Studia generalia -luento, aiheena Koti Savossa: kaupunkiasumisen tavoitteet ennen ja nyt.

 

Katso ohjelma kokonaisuudessaan täältä.

 

Juttua täydennetty 6.3. kello 12.43.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Liikkuja (kirjautumaton)
Olisi kyllä hyvä jos bussi liikennekkin olisi ilmainen tuona päivänä. Jos olisi olleet fiksuja niin olisi voinut näin tehdä niin vielä enempi porukkaa varmaankin osallistuisi tapahtumiin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut