Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Rendel sai levityssopimuksen ja tuplasi budjettinsa

15.05.201510:07
9
  • Elokuvalevitysyhtiö Black Lionin tuottaja Miika J. Norvanto ja Rendel-elokuvan ohjaaja-tuottaja Jesse Haaja iloitsevat uudesta levityssopimuksesta. Kuva: Juuli Aschan

Rendel-elokuva on solminut Cannesissa levityssopimuksen elokuvalevitysyhtiö Black Lion Picturesin kanssa. Elokuvalle kaavaillaan laajaa teatterilevitystä Suomessa.
 
Black Lionin tuottaja ja levittäjä Miika J. Norvanto on tyytyväinen sopimukseen. 
– Alkavan yhteistyön myötä pystyimme saavuttamaan Rendelin työryhmälle rauhan keskittyä itse tuotantoon, sekä avaamaan ovet kansainväliselle levitykselle. 
 
Rendelin ohjaaja-tuottaja Jesse Haaja on sopimuksesta yhtä innoissaan. 
 
Levitysmahdollisuuksien ohessa Haaja on myös solminut Cannesissa elokuvalle laajan yhteistyösopimuksen tuotantoyhtiö Frozen Flame Picturesin kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta kumppani- ja yhteistyöverkostot laajenevat, mikä mahdollistaa elokuvan budjetin kasvun 1,1 miljoonaan euroon. 
 
 
Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Hyvä Haaja (kirjautumaton)
Niistä kerrotaan, jotka tekevät jotain ja joiden tekemisestä on mitä kertoa. Jesse Haaja ei vain odota toisten tekevän. Uutisoikaa jatkossakin, näitä uutisia on hienoa lukea. Kateelliset nillittävät :)

Lähettänyt käyttäjä Häh? (kirjautumaton)
Kukas tässä nyt on kateellisena nillittänyt? Vai haluatko että sellasia tulisi? Outoa, että pitää ihmetellä kateellisten kirjoituksilla silloinkin, kun niitä ei ole...sekin näköjään Suomessa osataan.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jessen Rendel on kouluesimerkki siitä, että tekijöillä täytyy olla henkilökohtainen palo ja vimma siihen mitä he tekevät, jotta homma lähtee lentoon. Ja tämän vuoksi julkisen puolen hankkeissa harvoin syntyy mitään muuta kuin uusia hankeideoita.

Lähettänyt käyttäjä Hyvä Haaja (kirjautumaton)
Nimimerkille HÄH? Kommenttini kateellisuudesta ja nillittämisestä oli suunnattu jutun perään ensimmäisenä hyvin happamasti aihetta ja Haajaa koskevaa uutisointia happamasti kommentoineelle: kyseinen kommentti on nyt näköjään poistettu.

Lähettänyt käyttäjä Tsop (kirjautumaton)
Sehän on selvä, että tänne hyväksytään vain ylistävät kirjoitukset. Mitään poikkipuolista ei saa Haajan tekemisistä sanoa, vaikka aika moni...noh, enpä sano, kun ei sitä kuitenkaan julkaista. Alkaa jo kyllästyttämään koko leffa, kun siitä on aivan liian usein juttua jokaisessa mediassa. Mutta siitä vaan, ei se minulta pois ole.

Lähettänyt käyttäjä No huhhuh
Ei tämä ole enää mikään mielipiteiden ilmaisu/keskustelu osio tämä kommentointi,kun tänne jää vain semmoset kommentit jotka länsi-savolle kelpaa.Samantyylisesti kirjoitin kuin ylläkirjoittanut TSOP,mutta jo raakattiin pois.Eikä siinä mitään kateellisuutta ollut,mutta alkaa jo riittää tämän nimeltämainitsemattoman mainostoimiston jatkuva mainostaminen Länsi-savossa ,nimittäin ilmaiseksi vielä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut