Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

OnniBus.com ajaa heinäkuusta alkaen myös Mikkeliin ja Juvalle

27.06.201416:44
54
  • Heinäkuun alussa OnniBus.com alkaa liikennöidä Helsingin ja Kuopion välillä. Bussi pysähtyy muun muassa Mikkelissä ja Juvalla.

Suomalainen kaukoliikenteeseen keskittyvä linja-autoyhtiö OnniBus.com aloittaa aktiivisen liikennöinnin 1. heinäkuuta. Yhtiöllä on päivittäin yhteensä 92 lähtöä. OnniBus.comin F5-reittiä eli Kuopio-Mikkeli-Helsinki-väliä operoivien kaksikerroslinja-autojen pysäkki on Mikkelissä Matkakeskuksessa.

OnniBus.comin linja-autot lähtevät Mikkelistä Helsinkiin ma-su klo 09.30, 18.30 ja 02.30. Helsingistä Mikkeliin lähdöt starttaavat ma-su klo 08.30, 16.30 ja 23.30 Kiasman pysäkiltä. Kuopiosta Mikkeliin OnniBus.comin kyydissä pääsee ma-su klo 07.00, 16.00 ja 23.59. Mikkelistä Kuopioon pääsee ma-su klo 11.25, 19.25 ja 2.25.

Lippuja voi ostaa OnniBus.comin sivuilta. Lippujen hinnat ovat alkaen yhden euron. Varauksen yhteydessä veloitetaan lisäksi yhden euron varausmaksu. Heinäkuussa varausmaksua ei poikkeuksellisesti peritä. Hinnoittelua ohjaa kysyntä. Mitä aikaisemmin lippunsa ostaa, sitä halvemmalla sen saa.

Sotaveteraanit matkustavat veloituksetta. Autoissa on myös pyörätuolipaikka.

OnniBus.com on suomalainen kaukoliikenteeseen erikoistunut linja-autoyhtiö. Yhtiöllä on 15 vuonna 2014 hankittua kaksikerroslinja-autoa, joissa kaikissa on maksuton langaton Internet-yhteys, istuinkohtaiset pistokepaikat ja ilmastointi. OnniBus.com on perustettu vuonna 2012 Tampereella. Se työllistää yli 60 henkilöä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (kirjautumaton)
Taustalla niin suuri sijoitusyhtiö, että tällainen pieni bussifirma kannattaa ottaa ainakin hetkeksi, ei tunnu missään vaikka tsadiin pääsöö 5 eurolla .. mutta eiköhä tähänkin joku kateellinen kilpailija puutu ja tuumi että liika halvalla ei kilpailu toteudu nyyh

Lähettänyt käyttäjä jari roivas (kirjautumaton)
On tämä todella hyvä että tulee kilpailua tälle alalle ja kävin huvikseen Onnibussin nettisivuilla katsomassa paljon maksaisi esim. la 5.7 meno Helsinkiin aamupäivällä, vain alk.5e! Ja bussit ovat 2-kerros busseja, huippuvarusteltuja ja 2014 hankkittuja eli aivan tuliteriä! Ja mikä parasta, veteraanit pääsevät ilmaiseksi!

Lähettänyt käyttäjä Fakta (kirjautumaton)
Hieno homma, että saadaan kilpailua, jota ei tueta yksityissektorin verovaroilla. Ja Anonyymille 28.6 klo 6.42, mitä tarkoitat Valion kusetuksella? Ei Valio ole mitään kusettanut, vaan viranomaisia on kusettu kilpailijoitten taholta. -Seurauksella, että ensimmäistä kertaa koko maailmassa rangaistaan siitä, että tarjoaa kuluttajille edullisemmin tuotetta kuin aiemmin.

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (kirjautumaton)
Tässä tulee käymään niinkuin on käynyt tilausajoissa, että osa ajaa tappiolla, jotta pitää autonsa liikkeessä. Firmoja tulee tippumaan ja jatkossa ajetaan vaan kaupunkien välisiä pikavuoroja. Maaseudun asukkaat saavat tyytyä omaan autoon tai kalliiseen taksiin. Kilpailu on hyvästä, mutta röyhkeä kilpailu päällekäisillä vuoroilla haittaa vaan koko alaa. Jos pääkilpailija on yksityisautoilijat niin miksi ajetaan tismalleen samalla kellonlyömällä toisen bussifirman kanssa? Tarkoitus lienee tiputtaa kilpailijat pois ja sen jälkeen nostaa hintoja..

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (kirjautumaton)
Jepjep, hypätkää vaan onnibussin kyytiin ja nauttikaa halvasta hinnasta, se että myydään tappiolla ja se että toiminta pyörii ulkomaisen investoijan pussista ei haittaa, kunhan vain asiakas saa halvan hinnan. Se että onnibus on koko olemassaolonsa ajan valehdellut lukuisista asioista (vrt. liittymästä erkautuneet alihankkijat joita käytettiin ihan törkeästi hyväksi, tai vaikkapa herra Mötön tampereen linjojen narahtaminen työsuojelutarkistuksessa) tai se että he eivät ole kyenneet hoitamaan liikennettä jolla lupasivat koko suomen uudistaa (Jyväskylän paikallisliikenne) lienee yhdentekevää ... riittää kun onnibus vaan mediassa kovasti huutaa pahoista sukuparoneista sun muuta vastaavaa ja ihmisethän uskovat koska "se on halpa." Sitä tälläinen pieni ihminen toivoisi oikein kovasti että ihmiset malttaisivat ottaa itse selvää vähän asioista ja niiden taustoista ...

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut