Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

”Ei se niin vaikeaa voi olla, ettei sitä ihminen opi” - vuoden yrittäjä lähti aikanaan pystymetsästä kirjanpitäjäksi

20.12.201618:41
  • Riitta Salminen on Pertunmaan vuoden yrittäjä 2016. Palkinto luovutettiin valtuuston kokouksessa maanantaina. Kuva: Tanja Rihu

  • Riitta Salminen on Pertunmaan vuoden yrittäjä 2016. Palkinto luovutettiin valtuuston kokouksessa maanantaina. Kuva: Tanja Rihu

Pertunmaalainen Riitta Salminen sanoo suoraan, että lähti parikymmentä vuotta sitten kirjanpitäjäksi täysin pystymetsästä.
Eräs pertunmaalainen pankinjohtaja oli aiemmin ihmetellyt Salmisen kuullen, miksi ei kukaan hoida paikkakunnalla kirjanpitoa.
Ihmettely jäi pyörimään Salmisen ajatuksiin.
- Mietin, ettei se niin vaikeaa voi olla, ettei sitä ihminen opi, Salminen naurahtaa.

Salmisen yritys Pertunmaan Tili ja Isännöinti on perustettu vuonna 1999. Nimensä mukaisesti yritys tarjoaa asunto-osakeyhtiöiden isännöintiä ja tilitoimistopalveluja.
Salminen on lähtökoulutukseltaan agrologi, mutta opiskellut vuosien varrella paljon sekä kirjanpitoa että isännöintiä.
Nykyisin isännöinti työllistää eniten, sillä Salminen isännöi valtaosaa pertunmaalaisista taloyhtiöistä. Lisäksi Salminen toimii kirjanpitäjänä useille yrityksille ja yhdistyksille ympäri Suomea.

Maanantaina Pertunmaan Yrittäjät palkitsivat Salmisen vuoden yrittäjänä.
Yrittäjäpalkinto on Riitta Salmiselle jo toinen. Salminen on saanut puolisonsa Riston kanssa 90-luvulla Pertunmaan maaseutuyrittäjän palkinnon emakkosikalasta.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut