Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Entinen kaupunginvaltuutettu Markku Siitari eroaa perussuomalaisista — syy löytyy nykyisestä puoluejohdosta

31.07.201718:01
44
  • Maakuntaliitto . Perussuomalaiset .

    Markku Siitarin mukaan syy eroon löytyy uudesta puoluejohdosta, jota hän pitää ihmisvihamielisenä. Kuva: Vesa Vuorela

Mikkelin entinen kaupunginvaltuutettu Markku Siitari on eronnut perussuomalaisista. Siitari kertoo tiedotteessaan eronneensa puolueen jäsenyydestä maanantaina lähettämällään kirjeellä.

Samalla hän kertoo eroavansa perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen jäsenyydestä sekä Mikkelin seudun perussuomalaisten yhdistyksen ja hallituksen jäsenyydestä.

Siitari oli kuntavaaleissa ehdolla nykyiseen kaupunginvaltuustoon, mutta ei päässyt läpi. Hänet on myös valittu Etelä-Savon Energian hallitukseen perussuomalaisten edustajana.

Siitarin mukaan syy eroon löytyy uudesta puoluejohdosta. Jyväskylän puoluekokouksessa valittu puoluejohto on hänen mielestään osoittautunut ihmisvihamieliseksi ryhmäksi ja yhden asian liikkeeksi, jota hän ei hyväksy.

— Olin Kokkolassa perustamassa puoluetta 20 vuotta sitten ja olin sen 629. jäsen, Siitari kertoo.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Elias Intomieli (kirjautumaton)
Ei kantanut Siitarin politikointi pitkälle, tosin hallituspaikka etelä-savon energian hallituksessa, oli tietenkin se poliittinen saavutus. Soinin johtamana ja varmasti myös Siitarin mielestä, perussuomalaiset toimivat oikein, kun söivät lähes kaikki ennen vaaleja äänestäjilleen annetut lupaukset. Tulee mieleeni, että johdettiinko Siitariakin harhaan näin Soinin ja muiden perussuomalaisten ministerien toimesta.

Lähettänyt käyttäjä Namuseppä (kirjautumaton)
Oikeuslaitos on sama ku arpakuutio joku saa tuomion joku ei väliä ei mitä on tehny tai jättänyt tekemettä pelkkä arvauskeskus on käräjät korkki ehkä jotain, muut aivan turhia laitoksia

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jos saa ennustaa niin näille sinisille ministereille käy seuraavissa vaaleissa samoin kun kävi entisen SMP-n työministeille Urpo Leppäselle joka sai aikoinaan ex kymen vaalipiirissä yli 16000 ääntä. Sitä äänimäärää ei sittemmin vaaleissa ole ylittänyt kukaan, mutta ministeripestin jälkeen Leppänen sai vaaleissa vain muutama sataääntä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut