Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Etelä-Savon KD otti kantaa tukien maksatukseen ja liike-elämän etiikkaan

12.03.201611:19
3

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piirin piirihallitus vaatii kiireellisiä parannuksia maatalousyrittäjien EU-tukien maksatukseen. 
— Tuet ovat merkittävä osa yrittäjien tuloista ja ne on maksettava ajallaan. Jatkuva vetoaminen teknisiin ongelmiin ei ole hyväksyttävää. 
KD:n piirihallitus ehdottaa palkkaturvan kaltaista rahastoa, jolla varmistetaan tukien maksatus ajallaan ja vältetään tiloille aiheutuvat rahoituskriisit.

Juvalla torstai-iltana kokoontunut piirihallitus antoi myös toisen julkilausuman. Piirihallitus pitää huolestuttavana eettisten arvojen murentumista liike-elämässä. 
— Se on näkynyt muun muassa väärennettyinä tuotetietoina, piittaamattomuutena elinympäristön suojelusta ja veronmaksun välttelynä. 
Suomalaisten yritysten vahvuus niin koti- kuin ulkomaan markkinoilla on ollut luotettavuus, jonka perustana on rehellisyys ja avoimuus, piirihallitus muistuttaa. Erityisesti valtion ja kuntien sekä eläkerahastojen tulee käyttää omistustaan ja vaikutusvaltaansa eettisesti kestävien arvojen noudattamiseksi.


 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Muistan -90 luvun laman aikoihin, kun työttömyyskorvauksia makseltiin työttömyyskassalta 3 kuukautta myöhässä. Onneksi oli sukulaisia, joilta sai rahaa lainaksi, kunnes sai rahansa työttömyysvakuutuksesta. Nälkäkuolema olisi tullut muuten perheelle.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut