Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Etelä-Savon nuori yrittäjä 2016 on valittu

11.03.201621:50
5
  • Huutokosken Taimiston yrittäjä Arttu Haverinen on Etelä-Savon vuoden nuori yrittäjä. Kuva: Mikko Kääriäinen

Viherrakentamiseen keskittyvän Huutokosken Taimiston yrittäjä Arttu Haverinen on Etelä-Savon vuoden nuori yrittäjä mallia 2016. Yritys sijaitsee Joroisissa.

Vuonna 2007 perheyrityksen kelkkaan hypännyt Haverinen kiittää liiketoiminnan sujuvuudesta tarkasti puntaroitua suunnitelmaa. 
— Ilman sitä toimintamme olisi varmasti rönsyillyt ja energiamme olisi valunut väärään suuntaan, kertoo yrityksestä 35 prosenttia omistava Haverinen.

Tuotannosta vastaava Antti Haverinen jakaa samansuuruisen prosenttiosuuden veljensä kanssa.

Toivo Haverinen perusti Huutokosken Taimiston jo 1950-luvulla. Sittemmin vastuu yrityksestä siirtyi perustajan pojalle Sakari Haveriselle. Hän on vaimonsa Anne Haverisen kanssa edelleen yrityksen osakas, vaikka suurin osuus kuuluu jo kolmannen sukupolven veljeksille.
Yritys työllistää yhteensä yhdeksän työntekijää, joiden määrä tuplaantuu aina jäisen maan sulamisen jälkeen.

— Olemme onnistuneet pitämään osaavat ihmiset työsuhteessa jaksottamalla työvaiheita osin myös sisätiloissa tehtäväksi. Hyvät työntekijät ovat pysyneet talossa, eikä heitä ole tarvinnut lomauttaa, Haverinen kertoo.

Huutokosken Taimisto on laatinut 2—5 vuoden sopimuksia muun muassa Vantaan ja Espoon kaupungin kanssa. Tämän lisäksi toimituksia tehdään myös Pohjois-Savon alueella.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Fakta (kirjautumaton)
Onnittelut Haveriselle. Ajattelen kyllä niin, että nuoreksi yrittäjäksi olisi pitänyt valita sellainen, joka on itse perustanut yrityksen, eikä vain jatkaisi jo aiemmin perustettua firmaa. Kaikki kunnia kuitenkin Haveriselle.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut