Torstai, 17. elokuu 2017
Verneri

Etelä-Savoon lähes viisi miljoonaa euroa RAY-avustusta

23.02.201619:00
7
  • ray, raha-automaattiyhdistys, rahapeli, pelikone, täyspotti, uhkapeli, rahapeli

    Etelä-Savon alue saa RAY-avustuksina 4,9 miljoonaa euroa tänä vuonna. Kuva: Risto Hämäläinen

Etelä-Savon alue saa RAY-avustuksina 4,9 miljoonaa euroa tänä vuonna.

Avustusta saavat esimerkiksi Mikkelin seudun muisti ry muistisairauksien asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsin toimintaan 269 000 euroa, Viola – Väkivallasta vapaaksi ry yhteensovittavaan väkivaltatyöhön 190 000 euroa ja Savon vammaisasuntosäätiö kehitysvammaisten aseman kehittämiseen terveydenhuollon palvelujen käyttäjinä 144 000 euroa.

Tarkemmat tiedot avustuskohteista löytyvät tästä linkistä!

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä palkattua työtä (kirjautumaton)
Toivoisi, että RAYn ja Veikkauksen kaltaiset jätit osallistuisivat yhteiskuntatalkoisiin vaikkapa työllistämällä työttömiä ihmisiä vanhusten ja muiden apua tarvitsevien avuksi ulkoilutukseen, kauppa-asiointiin, kotisiivoukseen jne. Rahallista varallisuuttahan näillä yhtiöillä on tähän. Työ voi olla ihmisen mielenterveyden kannalta olennainen asia.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Juuri näin kuin anonyymi edellä totesi. Seudulle tulee sitämukaa enemmän rahaa mitä enemmän siellä myös pelataan. Sitä enemmän on jaettavaa niin pelaajille kuin muillekin. Muistakaahan laittaa raha kiertämään sieltä taskun pohjalta.

Lähettänyt käyttäjä Pääkkönen (kirjautumaton)
RAY sentään jakaa tulojaan kotimaan hyväksi, toisin on kaikki nämä kansainväliset firmat. Niiden omistajinakin suomalaisia, mutta firmat rekisteröity esim. Maltalle, jolloin kaikki verot minimoituvat ja menevät muualle.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
ONNEA Mikkelin seudun Muisti ry:lle, Violalle, Savakselle ja kaikille muille RAY-avustuksen saaneille! Teette monin eri tavoin tärkeää, hyvää ja innovatiivista työtä! Työniloa, - imua ja jaksamista teille! Liisa Kilvensalmi, työnohjaaja, Dialogius Oy

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä