Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Haku Esedun aikuiskoulutukseen alkoi - katso mitä uutta on tarjolla!

29.02.201621:01
7
  • Etelä-Savon ammattiopisto. Otavankatu. Esedu. Opiskelu. Ammatillinen koulutus. Ravintola Inno.

    Etelä-Savon ammattiopisto Esedulla on käynnissä haku aikuiskoulutuksiin. Kuva: Julia Paasonen

Etelä-Savon ammattiopisto Esedulla on käynnissä haku aikuiskoulutuksiin. Mikkelissä ja Pieksämäellä on haussa yli 470 paikkaa lähes 60 eri ammatilliseen tutkintoon.

Paikkoja on ammatillisiin perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin kokista autonasentajaksi ja matkailuvirkailijasta puutarhuriksi.

Uutta aikuiskoulutustarjonnassa on esimiehille suunnatut tutkinnot: johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) Mikkelissä sekä lähiesimiehen ammattitutkinto Mikkelissä ja Pieksämällä.

Perustutkintoihin hakuaika päättyy 29. huhtikuuta.

Kommentit

Käyttäjän Anssi Mikkola kuva
Lähettänyt käyttäjä Anssi Mikkola
Toivottavasti peruskoululaiset huomioivat tilanteen yhteishaussa. Jostain syystä kokin ja tarjoilijan paikkoja on paljon avoinna Etelä-Savossa. Ja tietysti hoitoalan paikkoja, jotka eivät taatusti vähene tulevaisuudessa. Tärkeintä kuitenkin olisi, että jokainen löytäisi itselleen sopivan alan. Anonymous 21:37:lle, aikuiskoulutus on usein nonstopia, eli opinnoissa on koko ajan ryhmä, josta valmistuu ja johon otetaan opiskelijoita nonstoppina. Kaikki eivät etene samaan tahtiin, vaan aloittajalle tehdään aina henkilökohtainen suunnitelma. Opiskelupaikkoja pyritään avaamaan muuttuvien työelämän tarpeiden mukana.

Käyttäjän Anssi Mikkola kuva
Lähettänyt käyttäjä Anssi Mikkola
Tässä mainio linkki uravalintaa tekevälle: www.mytech.fi . Teknologiateollisuus kattaa yli 50% Suomen viennistä. "Yli 300 000 työntekijää, 75% Suomen elinkeinoelämän tutkimus ja kehitysinvestoinneista". Lukemattomia suuntautumisvaihtoehtoja.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Katselin noita Esedun aikuiskoulutushakulistoja. Mikkola 8:50: "aikuiskoulutus on usein nonstopia, eli opinnoissa on koko ajan ryhmä, josta valmistuu ja johon otetaan opiskelijoita nonstoppina". Mikäli ymmärsin listoista oikein niin "Aloitus sopimuksen mukaan" on tuollaista koulutusta ja niitä listoilla on kuitenkin pieni osuus koko määrästä. Siten tuo Mikkolan "usein" ei pidä paikkaansa. Vai miten?

Käyttäjän Anssi Mikkola kuva
Lähettänyt käyttäjä Anssi Mikkola
Pyydän nöyrästi anteeksi, jos joku ymmärsi väärin käyttämäni ilmaisun "usein". Kommentoin sillä tuota 21:37 kommenttia "Muutama otetaan sinne, muutama tonne". Nonstop-koulutukset ovat sellaisia. Usein ei minun ymmärrykseni mukaan tarkoita useimmiten, vaan sitä vähemmän, mutta enemmän kuin kerran. Jos mahdollista, yritän olla jatkossa tarkempi.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut