Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Helluntai lähestyy - deittailupalveluja tarjoava yritys vierailee Mikkelissä

12.05.201518:00
4
  • laulujoutsen, parisuhde, pariside, kevät

    Helluntaiheilat ovat taas hakusessa. Kuva: Jaakko Avikainen

Mikkelin alueella on noin 12 000 sinkkutaloutta, jossa elää vain yksi henkilö. Kaiken kaikkiaan talouksia tilastokeskuksen tuoreimman tiedon mukaan Mikkelissä on noin 27 000.

Näin kertoo yritys nimeltä Deittisirkus, joka on tulossa Mikkeliin ensimmäistä kertaa helluntaina 23.5. Yritys järjestää tuolloin sokkotreffejä ja pikadeittailua yökerho Vaakunassa.

– Sähköistyneessä maailmassa, sosiaalisen median ja lukuisien nettideittipalvelun rinnalle tarvitaan ihmisten kohtauttamista livenä, sanoo Deittisirkuksen perustaja Anna Uusiheimala.

Deittisirkus on kerännyt tietoja Mikkelin sinkkutilanteesta Facebookin avulla. Noin 20 000 Facebook-käyttäjää paljastaa Facebookissa asuvansa Mikkelissä. Asuintietojen paljastaminen Facebookissa ei ole pakollista.

Deittisirkuksesta kerrotaan, että tästä määrästä yli puolet ei halua kertoa tiedoissaan parisuhdestatustaan tai ilmoittavat sen sinkuksi. Yrityksen mukaan Mikkelin alueella on myös paljon yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoita, ”joiden rakkauselämä ei ole vielä kovin kiinnittynyt.”

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä ei minulle (kirjautumaton)
Mummovainaani mietelause ( yksi niistä) neitosia tavoittavalle pojanpojalleen oli - mies ku ei ruppee höperehtämää ,niin tulloo toimeen kolometa - eukota , tupakata ja viinata ! Lieneekö jopa totuus ??

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Helluntaina opetuslapset saivat lahjan, kun Pyhän Henki vuodatettiin lupauksen mukaan opetuslasten päälle, sen jälkeen kun Jeesus oli noussut taivaaseen. Miten joku deittipalvelu liittyy asiaan? Onko tämä jotain pilkkaa?

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut