Sunnuntai, 23. heinäkuu 2017
Olga, Oili

Jumppasen säätiöltä merkittävä lahjoitus Savonlinnan kampukselle - tukisumma jo komea

14.03.201613:00
7
  • Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksen tukirahoitus on lähtenyt hyvin käyntiin. Ehdollisia lahjoituksia otetaan edelleen vastaan. Kuva: Soila Puurtinen

Eino, Elma ja Veikko Jumppasen säätiön hallitus on myöntänyt 10 000 euron suuruisen ehdollisen apurahan Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksen toiminnan turvaamiseksi Savonlinnassa.
Säätiön hallitus näkee kampuksen säilymisen Savonlinnassa tärkeänä, koska säätiö on tehnyt kampuksen kanssa tiivistä yhteistyötä Pihlajaveden vesistön ja saariston tutkimuksessa, ympäristön- ja luonnonsuojelun ja saariston elinolosuhteiden kehittämisessä. Lisäksi kampuksen opiskelijat ovat toteuttaneet säätiön tukemia projekteja, jotka osittain ovat edistäneet säätiön tarkoituksen toteutumista, säätiön tiedotteessa todetaan.
Jumppasen säätiön apuraha kasvattaa entisestään Itä-Savon yliopistosäätiön aloittamaa tukikeräystä Savonlinnan opettajakoulutuksen hyväksi. Jo viikonloppuna tukisumma ylitti 200 000 euron rajan, kun uusimmat lahjoittajat eli Saimaan Metsänhoitajien yhdistys teki päätöksen 10 000 euron lahjoituksestaan ja puolenkymmentä paikallista yriystä lahjoitti kukin 1 000–3 000 euroa kampuksen toiminnan turvaamiseksi.

Näin voit osallistua
Kätevimmin osallistuminen tapahtuu ottamalla yhtyettä yliopistosäätiön asiamieheen Hannu Kurkeen. Helpoiten yhteydenotto käy sähköpostilla, mutta soittaakin voi. Asiamies toimittaa halukkaille sähköpostilla sitoutumisasiakirjan pohjan, joka toimitetaan takaisin täytettynä, ja allekirjoitettuna. Sitoumusasiakirjaan merkitään summa, jonka lahjoittaja aikoo yliopistolle lahjoittaa.
Yhteydet: hannu.kurki@savonlinna.fi tai puhelimitse 044 417 4004.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Onko nämä lahjoitukset säännöllisiä, jokavuotisia vai kertaluontoisia? Jos ovat kertaluontoisia, niin sillä ei pitkälle pötkitä! Päättäjien tarkasti mietittävä Norssin lisärakennushankkeet, ja tukipaketti, mitä äänestävät, koska veronkorotuksiin ei ole enään varaa; lähtee loputkin työtätekevät ihmiset muualle.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä