Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Junat voivat myöhästellä eilisen rajuilman takia Mikkelin ja Kouvolan välillä

13.08.201709:24
6
  • mikkelin rautatieasema, vr, juna, raideliikenne, rautatie, liikenneasema, joukkoliikenne

    Aamupäivän junat voivat myöhästyä. Kuva: Vesa Vuorela

Viime yönä riehunut ukkonen sekä pitkät sähkökatkot aiheuttivat useita vikoja ratalaitteisiin muun muassa Kouvolan ja Mikkelin välille, VR tiedottaa.

Se arvioi, että aamupäivän junat voivat myöhästyä tunnista kahteen tuntiin. Vikoja korjataan parhaillaan. Korjausarviota ei toistaiseksi ole.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tässä on suurin syy miksi ei kannata avata ratoja kilpailulle. Kun yksityinen yrittäjä ajaa valtion junilla ja radalla niin kun tulee tallaisia häiriöitä niin veronmaksajat maksavat korvaukset. Ennen radat ja junat annetan yksityisille ajoon täytyy ne saada toimimaan muillakin kuin hyvillä keleillä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Juna myöhässä tai kulkee vain osan matkasta ja osan matkasta junamatkustaja istuu linja-autossa, tai juna ei kulje lainkaan. Näitä uutisia on miltei päivittäin, mutta koska saamme lukea uutisen, jossa sanotaan että eilen yksikään juna ei ollut viittä minuuttia kauemmin myöhässä? Mahtaako sellaista päivää koskaan ollutkaan?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No onhan se tavallaan valtiovallan vika, kun ratainfran kunnossapitoon ja perustason parantamiseen ei ohjata varoja. Edelleenkin radat ovat valtion, ja jos ratalaitteistot ovat 90-luvulta niin ei liene yllätys että ukkossuojaukset ovat heikot.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut