Sunnuntai, 23. heinäkuu 2017
Olga, Oili

Kaksi painotaloa yhteen Mikkelissä

14.03.201613:26
5
  • Teroprintin omistavat Mari Riepponen (vas.), Jarmo Korkolainen, Ilpo Korkolainen ja Sanna Paavilainen. Kuva: Saara Liukkonen

Painotöihin erikoistuneet mikkeliläiset Etelä-Savon Kirjapaino Oy ja Teroprint Oy ovat yhdistäneet toimintansa. Liiketoimintakaupan jälkeen toiminta jatkuu Teroprint Oy:nä.
Yrityksellä on 11 työntekijää ja tälle vuodelle noin 1,4 miljoonan euron liikevaihtotavoite.
Toimitusjohtaja Jarmo Korkolainen nimeää uuden yhtiön vahvuudeksi laadukkaan offset-, digi- ja suurkuvapalveluiden osaamisen. Kilpailijat näkivät yhdistymisessä merkittävät synergiaedut sen sijasta, että molemmat olisivat tahoillaan tehneet kehittämiseen tarvittavia investointeja.


— Neuvottelut yhdistymisestä etenivät lopulta nopeasti. Meidän vahvuutenamme on muun muassa offset-painotoiminta, kun taas Etelä-Savon Kirjapainossa on viety pitkälle digipainotoimintaa.
Korkolaisen mukaan kilpailukykyä on vahvistettava, koska graafisen teollisuuden toimintaympäristö ei ole helppo.
— Yhdessä muodostamme Etelä-Savossa ja Kaakkois-Suomessa merkittävän graafisen alan yrityksen, ja koko Suomessa nousemme 50 suurimman arkkipainotalon joukkoon, kertoo Korkolainen.
Toimipaikat säilyvät edelleen sekä Jääkärinkadulla että Yrittäjänkadulla.
Myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaavat pääasiassa Jarmo Korkolainen ja toimitusjohtajan varahenkilönä Sanna Paavilainen.
Etelä-Savon Kirjapainon yrittäjistä Paavilaisesta ja Mari Riepposesta tulee Teroprintin osakkaita.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Vielä kun Mikkelissä ymmärretään että Mikkelistä tehdään hankinnat eikä painotuotteitakaan tilata ulkopuolelta...Nyt vielä kaupunginkin toimijat tilaavat ulkopuolelta...ei hyvä

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä