Lauantai, 29. heinäkuu 2017
Olavi, Olli

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla ennätysmäärä kauppiaita

19.06.201710:35
12
  • Kansainvälisten Suurmarkkinoiden teemoina ovat Suomi 100 vuotta -juhlatori ja kansainvälinen katuruoka.

Kansainväliset Suurmarkkinat rantautuvat Mikkeliin taas ensi torstaina. Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä kauppiaita, sillä mukaan ilmoittautunut noin 120 kauppiasta yli 30 eri maasta. Tapahtuman teemoina ovat Suomi 100 vuotta -juhlatori ja kansainvälinen katuruoka.

Kansainvälisiä mahdollisuuksia ateriointiin tarjoavat esimerkiksi saksalainen hiiligrilli, kreikkalainen gyros-ravintola, unkarilainen langos-paikka,  thaimaalainen ravintola, espanjalainen churros-paikka, italialainen pasta- ja pizzaravintola, vege-ravintola, belgialainen vohvelipaikka ja ranskalainen creperie. Lisäksi mukana on useita käsityöläisiä eri puolilta maailmaa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Juu, kyllä on kaikki tuotteet tuolla kamalan kalliita! Ja sitten kun nuo parkkimaksutkin täällä Mikkelissä ovat aivan hirveät, parkkisakoista nyt puhumattakaan, siinä jo pyörtyy tai ainakin rupeaa heikottamaan, niin kyllä tulee kalliiksi noillakin markkinoilla käynti. Voi voi kun on kallista! Minä kyllä menen lähikauppaan ja ostan sitä lauantaimakkaraa ja kermajuustoa, ne on halpoja. Ja sitten, kun oikein haluan fiilistellä ja luoda todellista tunnelmaa, niin ostan tuon lauantaimakkaran sijaan sipulimakkaraa tai oikein kunnon jahtimakkaraa. Ai että, kyllä rahaa säästyy ja jo tätäkin kirjoittaessa oikein suupielet kostuvat!

Lähettänyt käyttäjä PARAS TAPAHTUMA (kirjautumaton)
Torilla se vasta kallista on ja kuittia saa odottaa kuin kuuta nousevaa . Suurmarkkinoilla on hinnat kohdallaan ja syömistä sekä ostamista riittää joten kiitos järjestäjille sekä markkinakansalle , mukana ollaan juhannuksen päätapahtumassa Mikkelissä koko perheen voimalla !

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kyllä sitä taas jussi vietetään mökillä, eikä missään markkinoilla. Ei me nyt niin tyhmiä olla. Kait ne taas kertoo taas siitä valtavasta tyhmien määrästä jotka viettivät juhannuksen markkinoilla.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut