Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Katso livenä Mikkelin kaupunginvaltuuston kokousta - kohta neljä tuntia puhuttu!

21.03.201621:35
10

Mikkelin kaupunginvaltuuston kello 18 alkanutta kokousta voi katsoa YouTubessa reaaliaikaisesti. Youtube-kanava on linkitetty suoraan tähän juttuun.

- Esityslistalla on muun muassa päivähoidon ryhmäkokoasiaa ja subjektiivisen päivähoito-oikeuden laajuutta.

Kokous on kestänyt jo reilusti yli kolme tuntia ja yhä puhetta piisaa.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Äänityksessä olisi parantamisen varaa. Muuten aivan loistava asia että voi kotisohvalta seurata mitä valtuutetut puhuvat. Tämä saattaa hillitä heidän käyttäytymistäänkin ja sitä että seisovat sanojensa takana, eikä enää onnistu pelkkä vaalien alla mielistely. Hyvä asia ehdottomasti.

Lähettänyt käyttäjä Heimo Hokkanen (kirjautumaton)
Joskus jos tulevien maakuntavaltuustojen kokoukset pitää aloittaa aamusta heti kahdeksalta. Maakunnan eri osien intressit tietäen ja nykyisellä valmistelulla pitää varautua yli 12 tunnin kokouksiin.

Lähettänyt käyttäjä Ope (kirjautumaton)
Lähemäki, Launiala, Peitsari ovat kilometrin sisällä toisistaan ja sitten Sairila ja Rahula muutaman kilometrin välein. Näihin kaikkiinko junaillaan koulukyytejä erikseen? Kyllähän tuolla suunnalla olisi tiivistäminen järkevää. 5 rakennuksen sijasta 2 tai 3 olisi järkevää rahojen käyttöä. Rahulan jatko oli ainoastaan poliittisten irtopisteiden keräämistä, kuten Peitsarinkin aikanaan. Olkkola, Moisio, Urpola suunnalla riittäisi kaksi, ellei jopa yksi koulu, kunhan jäljelle jääviin investoidaan riittävästi. Vanhalan remppa on täyttä typeryyttä. Lyhyellä tähtäimellä lakkautukset voivat tuntua kovilta ratkaisuilta, mutta vuosien kuluessa tullaan huomaamaan, että ne ovat ainoa järkevä ratkaisu.

Lähettänyt käyttäjä Kyläläinen (kirjautumaton)
Ikävää,kun täällä joku väittää Matti Piispan ja Petri Pekosen äänestäneen Rahulan koulun lakkauttamisen puolesta. Asia olikin päinvastoin: äänestivät koulun jatkon puolesta! Valheilla ja trolleilla on lyhyet jäljet...

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut