Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Keskussairaalan päivystys väliaikaistiloihin 25. huhtikuuta alkaen

20.04.201721:33
5
  • Kuvassa keskussairaalan päivystyksen uudet odotustilat.Kuva: Kimmo Iso-Tuisku

Mikkelin keskussairaalan päivystys siirtyy väliaikaistiloihin ensi viikolla. Päivystys aloittaa uusissa tiloissa 25. huhtikuuta kello 7.00.

Päivystys siirtyy Kuuman sairaalan rakennustöiden alta. Väliaikaistilat ovat nykyisten tilojen läheisyydessä.

Saatto- ja taksiliikenne päivystykseen kulkee väliaikaisjärjestelyn aikana eri kautta päiväsaikaan ja ilta- sekä yöaikaan. Päivisin päivystykseen saavutaan autolla pääsisäänkäynnin kautta ja ilta- sekä yöaikaan Pirttiniemenkadulta.

Jalkaisin päivystykseen pääsee Pirttiniemenkadun kautta lähes vanhaa reittiä, mutta matkalla on työmaatunneli, joka ohjaa uusiin tiloihin. Essoten tiedotteessa autoiliijoille suositellaan Sairaalaparkin käyttöä aina, kun se on mahdollista, sillä muita parkkipaikkoja on vähän.

Pysäköinti päivystyksen edustalla Pirttiniemenkadun puolella on kielletty. Essoten mukaan taksit ja saattajat voivat tuoda päivystykseen sitä kautta potilaita, jotka eivät pysty kävelemään.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ensimmäiselle kommentoijalle: Kuten artikkelissa selvästi todetaan, niin kyllä, kyllä sinne päivystykseen voidaan kulkea jalkaisin päivälläkin Pirttiniemenkadulta. Saatto- ja taksiliikenne kulkee päiväsaikaan eri kautta kuin ilta- ja yöaikaan.

Lähettänyt käyttäjä Vihainen asiakas (kirjautumaton)
Turhaa touhua ja huonoa suunnittelua tuo liikennöinti. Nyt kun laboratorion vastaanotto ollaan kokonaan siirtämässä Pankalammelta niin lähipysäköinti on pääoven läheisyydessä kokonaan lopetettu. Miten vanhukset pääsevät pysäköintitalosta kiertelemään koko taloa jyrkkien nousujen kautta. Kaikenlaiset viranhaltijat näitä kulkureittejä suunnittelevat, kai ovat niitä nuoria maratoonareja.

Lähettänyt käyttäjä Jouni Vauhkonen (kirjautumaton)
Pirttiniemenkadulta pääsee siis suunnilleen vanhaa reittiä päivystykseen, vaikka paikka on toinen. Sinne voi mennä kuitenkin myös pääoven kautta päiväsaikaan. Täältä voi tarkastella reittejä tarkemmin klikkaamalla piirroskuvaa: http://www.essote.fi/keskussairaalan-paivystys-aloittaa-uudessa-paikassa-25-4/ Parhain terveisin, Jouni Vauhkonen, Essoten viestintäpäällikkö

Lähettänyt käyttäjä Jorma Kalevi (kirjautumaton)
Liekö tuo kuuma sairaala miten kuuma? Riittääkö uimahousut vai pitäskö ihan olla pitkälahkeiset jalassa, ettei palellu? Meinaan vaan, jos on käyntiä päivystyksessä niin hyvä ois tietää etukäteen. Että jos tuon lämpötilan voisi julkisesti ilmoittaa...

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut