Sunnuntai, 23. heinäkuu 2017
Olga, Oili

Kiinan suurlähettiläs vierailee Mikkelissä — suomalaisia ruokatuotteita halutaan Kiinaan

19.06.201715:10
5
  • Puhtaat suomalaiset ruokatuotteet halutaan Kiinan markkinoille. Kuva: Arja Reinikainen

Kiinan kansantasavallan suurlähettiläs Chen Li vierailee ensi viikon alussa Mikkelissä. Vierailu on osa Ruokateollisuus ja Suomi-Kiina yhteistyö -seminaaria. Vierailun yhtenä tarkoituksena on edistää suomalaisen ruokateollisuuden laajentumista Kiinan markkinoille.

Chen Lin lisäksi tapahtuman aikana kuullaan Kiinan kansantasavallan kaupallisen edustajan Sun Liwein esitelmä kiinalaisen kuluttajan odotuksista ruoka- ja juomatuotteiden suhteen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jep, jep ja kiva, kiva mutta saisko sitä konkretiaa vihdoin pientuottajien auttamiseen Kiinan markkinoille? Siis ihan selkeitä ohjeita, neuvoja ja yhteisiä tekoja. Eikä sen rahaa tarvitse olla vaan yhteyksiä.

Lähettänyt käyttäjä Miä (kirjautumaton)
Samalla kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksi ja kysyä häneltä Kiinan käyttämästä lapsityövoimasta ! Kuinka nuorena saa aloittaa työt Kiinassa ja kuinka pitkiä ovat työvuorot ja tietenkin tuntiansio kiinnostaa myös.

Lähettänyt käyttäjä MM (kirjautumaton)
Älyäisi tämä kiinalainen vieras nyt kysyä, miksi te suomalaiset useasti olette niin lihavia vaikka teillä on niitä leipäjonoja. Siitä se keskustelu sitten sopivasti soljuisi heidän lapsityövoimaansa. Olisikohan lopputulosena antoisat kauppasuhteet? Toivottavasti saataisiin myytyä edes puhdasta ilmaa pussissa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ensimmäiselle kommentoijalle: Oletko yrittäjä? Jos olet, niin odotatko, että saat jostakin Länsi-Savon artikkelista ohjeita toiminallesi? Vai odotatko, että sinun ei tarvitse tehdä mitään omatoimisesti, vaan kaikki tuodaan valmiina eteesi (tosin näinhän suurin osa nyky-yrittäjistä ajattelee, ja yhteiskunnan ja veronmaksajien pitäisi tehdä ja maksaa kaikki yritystoimintaan liittyvät jutut). Todella kädetöntä porukkaa. Ja Suomi nousuun - muka.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä