Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Koulukyytejä tarjoavan Kajon Oy:n ajojohtaja pyysi anteeksi Mikkelissä

16.03.201618:45
15
  • Ajojohtaja Harri Mursu Kajon Oy:stä pahoitteli kehnosti sujunutta alkuvuotta Ihastjärven koululaisten vanhemmille. Taustalla sivistystoimenjohtaja Virpi Siekkinen, koulun neuvottelukunnan puheenjohtaja Harri Myyryläinen sekä Mikkelin Kyytineuvon kuljetuskoordinaattori Marja-Leena Nuutilainen ja logistiikkapäällikkö Päivi Toivari. Kuva: Mikko Kääriäinen

Vuoden alusta koululaiskuljetuksia Mikkelissä hoitanut espoolainen Kajon Oy jalkautui kaupunkiin kuulemaan vanhempia. Synninpäästöä ei vielä herunut.

Ihastjärven koululla koululaisten vanhempien tuntoja purki koulun neuvottelukunnan ja kyläyhdistyksen puheenjohtaja Harri Myyryläinen. Hän myönsi, että Kajon Oy on parantanut toimintaansa, mutta peräsi selityksiä alkuvuodesta sattuneisiin virheisiin.

Länsi-Savo uutisoi tammikuussa ongelmista Ristiinan ja Suomenniemen reiteillä. Tiistai-iltana järjestetyn kuulemisen yhteydessä kävi selväksi, että uuteen liikennöitsijään on ollut tyytymättömyyttä myös Ihastjärvellä muun muassa myöhästelyjen ja kuljettajan karkean kielenkäytön vuoksi.

Ajojohtaja Harri Mursu Kajon Oy:stä pyysi tilaisuudessa koulun vanhemmilta anteeksi ja kertoi aikatauluongelmien johtuneen kuljettajien liian nopealla aikataululla tehdystä perehdytyksestä. Pahoittelut koululaisten vanhemmille esitti myös sivistystoimenjohtaja Virpi Siekkinen.
 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Kunhan oot halv... (kirjautumaton)
Oliko Ihastjärvellä kutsuttu kaikki paikalle?? Ristiinassa ja Suomenniemellä oli myös yhteinen samanlainen ilta, samoilla ihmisillä. Ainut vaan että oli niin salainen että ei oltu kutsuttu kuin muutama vanhempi ja kaikki kiistettiin. Kaupunki on tyytyväinen kun on halpa, ei väliä jääkö lapsia hakematta tai myöhästyvätkö koulusta. Mursu valittaa kun työtekijät vaihtuu tai ovat paljon kipeinä. Siekkinen sanoo että riittää kun Kajon lupaa parantaa. 2,5 kk menty ja joka viikko ongelmia, mutta raha ratkaisee.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Eipä taida päätöstä tehneillä omia lapsia olla Kajonin kuljetuksissa? Tulisi heti tieto kotio lasten suista....vain muutaman sentin tähden. Päättäjät voisi myös miettiä jääkö veroeuroja Mikkelin seudulle vaiko pitääkö nekin kotiuttaa etelään..? t.Osmo

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut