Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Kuntosaliketjujen hinnoissa huimia vuosittaisia eroja

27.01.201614:00
3
  • Kuluttajaliitto vertaili kuntosaliketjujen hintoja marraskuussa. Kuva: Soila Puurtinen

Kuntosaliketjujen hinnoissa on satojen eurojen vuosittaisia hintaeroja, selviää Kuluttajaliiton tekemästä hintavertailusta.

Liiton mukaan kallein ketju oli viime vuoden marraskuussa LadyLine ja edullisin Fitness24Seven.

Esimerkiksi Mikkelissä LadyLinen vuoden määräaikainen jäsenyys maksoi vertailun mukaan marraskuussa 828 euroa. Mikkelin Fressille 12 kuukauden määräaikaisen sopimuksen sai marraskuussa noin 820 euron hinnalla.

Fitness24Sevenille vuoden määräaikainen sopimus maksoi 319 euroa. Kuluttajaliiton projektityöntekijä Helmi Kärjä muistuttaa, että salin jäsenyys tulee kuitenkin halvemmaksi kuukausierissä.

- Kuukausittain maksettaessa vuoden hinnaksi tuli noin 259 euroa, mikä on sinänsä kummallinen juttu. Kannattaa myös muistaa, ettei Fitness24Seven tarjoa Mikkelissä ryhmäliikuntapalveluja, Kärjä kertoo.

Liitto muistuttaakin, ettei kuntokeskuksia kannata vertailla pelkän hinnan perusteella, sillä palveluissa on suuria eroja.

Vertailun kallein paikka Suomessa oli Turun LadyLine, missä vuoden treenien hinnaksi tulee 1020 euroa. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Markkinoija (kirjautumaton)
Palveluiss on eroja ja lisäksi hinta on segmentointikeino eli keino, jolla haetaan haluttua asiakasryhmää. Kalliimmaksi hinnoiteltu sama palvelu vetää eri kuluttajia kuin edullisemmaksi hinnoiteltu.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut