Lauantai, 22. heinäkuu 2017
Leena

Lentoharjoitus Mikkelin taivaalla - katso komea kuva öisen Rantakylän yltä

16.03.201607:12
9
  • Lentoharjoitus Mikkelin Rantakylän yllä. Kuva: Mikko Rahikainen

Mikkelissä on tällä viikolla käynnissä Patria Pilot Trainingin järjestämä yölentokoulutus.

Mikko Rahikainen vangitsi kuvaan lentokoneen valot ja öisen Rantakylän taivaan.

Lentokoulutukseen osallistuu 14 Kazakstanin siviili-ilmailuakatemian oppilasta, joiden ammattilentäjän koulutuksen akatemia on ostanut Patria Pilot Trainingiltä. 

Harjoitus alkoi viime viikolla ja kestää ensi viikon tiistaihin saakka. Lentotoimintaa järjestetään kolmena vuorokautena Mikkelin lentoasemalta käsin.

Suurin osa lennoista toteutetaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä, viiden kilometrin säteellä. Lentoja voi olla myös päiväsaikaan.

Kuvia uutistapahtumista tai tapahtumista voi lähettää tämän verkkolomakkeen kautta. Kuvat löytävät perille myös sähköpostitse: toimitus@lansi-savo.fi.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä ulinaromu taiva... (kirjautumaton)
Vaan nytpä saivat melkoista ulinaa pitävän koneen ke-to yöksi liikkeelle, kuulee kuurommatkin. Vinkuu ja ulisee mennessään. Koska kone lentää matalalla ei kuulu kauas, vain me reitille osuvat saamme "nauttia" taas tästä... Ja jos juuri sinä et kuule, se ei tarkoita ettei paremmilla aisteilla varustetut kuule! En asu kentän vieressä, vaan tämän ihanan harjoitusrallireitin alla. Ei kuulu öihin tämä toiminta, vaan kun on järkevämmissä kaupungeissa kiellettyä! Normaali lentoliikenne, tervetuloa! Tämä hus sinne mistä on kotoisin! Korvatulppia ehdottavalle, juu, ei käy kahden pienen lapsen yh-mammalle ne. Pitää kuulla muksut. Klo on nyt 00.30 ja ulina jatkuu parin minuutin välein.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä