Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Levymessut Esedulla lauantaina - valikoimista löytyy paljon sellaista, mihin muualla ei enää törmää

11.03.201620:07
  • levymessut, kirpputori, vinyylilevy, vinyyli, lp, levymyynti, levykirppis, naisvuoritalo, levy- ja saoitinmessut, saimaa-blues

    Keräilijöiden iloksi Mikkelissä tarjolla on jälleen musiikkia molemmissa perinteisissä formaateissa, sekä vinyylilevyinä että cd-muodossa. Arkistokuva vuoden 2015 levymessuilta. Kuva: Vesa Vuorela

Perinteisiksi muodostuneet levymessut järjestetään Etelä-Savon ammattiopistolla huomenna lauantaina. Keräilijöiden iloksi tarjolla on jälleen musiikkia molemmissa perinteisissä formaateissa, sekä vinyylilevyinä että cd-muodossa.

Messukauppiaiden valikoimista löytyy paljon sellaista, mihin muualla ei enää törmää. Tarjolla on etenkin vinyylinä paljon metallimusiikkia ja muuta raskasta rockia, punkia ja progressiivista rockia.

—Vinyylipainotteistahan tarjonta on, mutta mukana on myös kauppiaita, joilla on tarjolla isompia cd-levyeriä. Itsekin tuon tarjolle kunnon valikoiman cd-levyjä, lupaa messut järjestävä Markku Lehtinen.

Cd:n ystävät löytänevät hankittavaa myös helsinkiläisen Keltaisen Jäänsärkijän laareista. Mikkelin messujen vakiokävijän lisäksi mukana on turkulaisen Iki-Pop-levyliikkeen Jaska Laine sekä toinen turkulainen Marko Stenberg.
—Helsinkiläinen Heimo Kiiski tuo tarjolle ison kokoelman 7-tuumaisia singlelevyjä. Muita ovat Jarkko Pesonen Varkaudesta, Markus Merikanto Helsingistä, Pertti Hakala Hyvinkäältä sekä tietysti myös meidän Antti, sanoo Lehtinen tarkoittaen veljeään.
Kauppa on messuilla myös kahdensuuntaista. Kauppiaat myös ostavat hyväkuntoista tavaraa, joten omia levyjäkin voi messuille tuoda arvioitavaksi ja tarjolle.

Levymessut Mikkelissä la 12.3. klo 11—16 Etelä-Savon ammattiopistolla, Otavankatu 4. Pääsyliput 3 e.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut