Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Lukijan kuva: Roiskija teki rumaa jälkeä Mikkelissä

14.03.201711:25
25
  • Loskavalliin ajanut autoilija roiskutti jalankulkijan vaatteet läpikotaisin. Kuva: Raimo Nissinen. Kuva: Lukijan kuva

Loskakelillä autoilu vaatii autoilijalta huomaavaisuutta ja hyviä hoksottimia. Joskus tämä ei onnistu. 

Länsi-Savon lukija Raimo Nissinen lähetti toimitukseen kuvan puutavara-auton aikaansaannoksista viime viikolla Mikkelin Savisillassa. 

— Tyhjä puutavara-auto tuli pohjoisesta päin ja ajoi loskavallin päälle sillä seurauksella, että kaikki vaatteeni kastuivat ja olivat kurassa, Nissinen kirjoittaa.

Silmälasit kuraantuivat niin pahasti, että Nissinen ei nähnyt auton tuntomerkkejä.

— Autoilija ei vaivautunut pysähtymään vaikka varmaankin näki mitä tapahtui, hän harmittelee.

Lue tästä jutusta, miten poliisi kommentoi kurakelien roiskimisongelmaa.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Hohhoijjaa (kirjautumaton)
Kyllä näissä kannattaa myös jalankulkijan katsoa peiliin ja miettiä kävelläkkö mahdollisimman lähellä autotietä. Faktahan sattuun olemaan se että ei se autolla aina ole mahdollista väistää niitä lammikoita aiheuttamatta vaaraa muulle liikenteelle. Järkeä saa käyttää. Autoilijan korvausvelvollisuus tuntuu olevan jäänne ajoilta jolloin kuljettiin hevoskärryillä.

Lähettänyt käyttäjä Ennen_nyt_ja_ja... (kirjautumaton)
Sama ongelma ollut aina, se on nyt ja tulee olemaan jatkossakin. Mutta pitääkö joka asiasta ottaa kuvat ja tehdä lehti juttu. Eikö olisi helpompaa laittaa vaatteet pesukoneeseen ja jatkaa elämistä. Vastaavia tapauksia tapahtuu päivittäin niin kauan kuin loskakelejä riittää.

Lähettänyt käyttäjä Ammattiautoilija (kirjautumaton)
Nämä itsensä kastelijat on samoja jotka kertovat melkein jääneensä suojatiellä auton alle. Unohtavat vaan kertoa että auto oli jo kokonaan suojatiellä kun lähdin juoksemaan tien yli. Erittäin yleistä Mikkelissä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Nimimerkki Ammattiautoilija ei varmastikaan ole ammatiltaan autoilija, ja jos on, niin kyllä ihmetellä täytyy tuollaista asennetta ammattilaiselta. Nimittäin, jos joku ajaa ammatikseen autoa niin hänellä jos kellä pitäisi olla tieliikennelain tuntemus kohdallaan. Tämäkin kommentoija, ”ammattiautoilija” varmastikin painaa kaasua ennen suojatietä nähdessään jonkun seisovan suojatien reunalla, vaikka pitäisi jarruttaa ja antaa jalankulkijan mennä suojatien yli. Tällainen autollaliikkuja ei todellakaan ole mikään ammattiautoilija, vaan ihan sunnuntaiautoilija, joka ei tiedä liikennesäännöistä yhtään mitään, eikä siten tee muuta kuin vaarantaa muiden tielläliikkujien turvallisuuden.

Lähettänyt käyttäjä Huomioikaa auto... (kirjautumaton)
Olen kastunut monta kertaa..eikä sitä jalankulkijan tarvitse kulkea toisella puolen jalkakäytävää, ettei roiskeet lentäisi sinne..kyllä muuten lentää, sitä ajetaan sellaisella vauhdilla kurvit suorana, ei tule autoilijalla mieleenkään, että hiljentäisi ajamistaan, on tullut kastuttua päästä varpaisiin, ei mukavaa..sitä täytyy muuten kävellä tai ajaa pyörällä kun ei ole autoa! Kaikki eivät istu kotona koko päivää!!

Lähettänyt käyttäjä Oikeasti.. (kirjautumaton)
"Ei taida muistaa että autoilijalla on vastuu tilanne nopeudesta, jarrut on autossa jos et sattunut muistamaan, käväsehän virkistämässä muistia autokoulussa." Taidan muistaa. Sinulta lienee jäänyt peruskoulukin käymättä kun et osaa sisäistää lukemaasi tekstiä. Eli mielummin aiheutan vaaratilanteen jarrutuksella? En tarkoita ettenkö olosuhteiden mukaan kiertäisi lammikoita. Se vaan ei aina ole vaaratilannetta aiheuttamatta mahdollista. Välillä vettä kadulla niin paljon että liki mahdotonta välttää roiskuvaa vettä. Surullista että jalankulkijat voivat vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen jalkakäytävältä. Nauti niskavammastasi jouduttuasi kolariin väistöliikkeesi takia. Likaiset vaatteet on pestävissä, niskavammat harvemmin korjattavissa. Mene muualle trollaamaan.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kommentoijalle Ammattiautoilija: No ihan se ja sama, mitä mieltä olet. Maksumieheksi kuitenkin pääset, jos jonkun kastelet. Ja se on todella hyvä juttu, ehkä opit ajamaan autoa. Autolla ajamisen osaaminen kun tarkoittaa vähän muutakin kuin sitä, että auton saa käyntiin ja liikkeelle. Ja muuten, et sinä taida mikään ammattiautoilija olla, kun sinulla on tuollaiset asenteet, tai jos olet, niin et sinä ainakaan näköjään mitenkään hyvä ammatissasi ole.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä