Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Maalismarkkinat alkavat Mikkelissä – näin markkinat vaikuttavat liikenteeseen

07.03.201613:18
3
  • Maalismarkkinat.

    Maalismarkkinoita vietettiin aurinkoisessa säässä vuonna 2014. Kuva: Jasmine Kousa

Maalismarkkinat täyttävät keskiviikkona ja torstaina Mikkelin Hallitustorin sekä osan Maaherrankatua ja kävelykatua. 

Markkina-alueella on kaupungin tilaama yövartiointi. Koko markkina-alue suljetaan lippusiimoin tiistaista kello 18 keskiviikkoon kello 6 ja keskiviikosta kello 18 torstaihin kello 7. 
Alueen sulkeminen estää myös jalankulkijoilta torialueen läpi kulkemisen illalla ja yöllä.  

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä tiistaista 15.3. klo 9 torstaihin 17.3. kello 20 saakka. Vain välttämätön liikkeiden ja torin huoltoajo on sallittua.

Torin sivulla olevat turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle Matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Puolet Marskin aukiosta (noin 100 autopaikkaa) varataan vain luvan saaneiden markkinakauppiaiden käyttöön. Pysäköintirajoitus tulee voimaan maanantaina 14.3. kello 17, johon mennessä muut ajoneuvot pitää siirtää pois alueelta. Puomit poistetaan torstaina 17.3. kello 20.


Maalismarkkinat järjestetään Mikkelin Hallitustorilla, osalla Maaherrankatua ja kävelykatua keskiviikkona 16.3. klo 7–18 ja torstaina 17.3. klo 7–17. 


Juttua korjattu klo 21.29. Korjattu jutun alkuun oikeat viikonpäivät.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ihmettelevälle (7. maaliskuu 2016 - 14:15): No varmaankin kuule ihan sen vuoksi, ettei Helsingin yliopiston kalenterin julkaisijalle ole ilmoitettu Mikkelissä järjestettävistä markkinoista. Vai meinaatko, että kalenterin laatijan on soitettava joka ikinen vuosi ympäri Suomea ja kysellä, että olisiko tänä vuonna jotakin markkinoita tai jotakin muita tapahtumia, ja jos on, niin milloin ne on. No ehkäpä julkaisijan pitää tehdä niin, jonkun mielestä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Voi kauhiaa, nyt ei tule oikeita markkinoita kun ei ole Helsingin Yliopiston kalenterissa merkintää. Ei nyt helsinkiläiset osaa tulla Mikkelin markkinoille. Onneksi ne löytyvät kauppiaille tarkoitetussa Markkinakalenteri kirjasesta niin edes kauppiaat osaavat tulla.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut