Lauantai, 22. heinäkuu 2017
Leena

MAD-haku alkoi - tarjoa ideaasi Mikkelin taideviikolle!

17.03.201606:35
2
  • Aie Design -osuuskunnan Saara Komulainen, Design-arkiston Elisa Savolainen ja DeSavo yhdistyksen Elisa Hillgen ja Pauliina Rundgren valmistelevat ensi syksyn Mikkeli Art & Design Week -tapahtumaa. Kuva: Maija Mehtälä

Taiteen ja kulttuurin juhlaviikkoa Mikkeli Art & Design Weekiä vietetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Viikon ajankohta on 17.—24. syyskuuta.
Juhlaviikko käynnistyy MAD Design Outlet -myyjäistapahtumalla. Viime vuonna myyntinäyttelyn miljöönä oli Naisvuoritalo. Tänä vuonna paikkana on konserttitalo Mikaeli, jossa tapahtuma järjestetään aiempaa isompana.
—Outletiin haetaan näytteilleasettajiksi taitavia tekijöitä ympäri Suomea: muotoilijoita, käsityöläisiä, sisustusalan ammattilaisia, luettelee tapahtuman järjestäjän DeSavo ry:n tiedottaja Pauliina Rundgren.
 

Sen, mitä kaikkea muuta MAD-viikolla tapahtuu, ratkaisevat alueen asukkaat. Maanantaina käynnistyi avoin haku, jonka kautta yksityiset ihmiset, yritykset ja yhteisöt voivat tarjota viikolle omia tapahtumiaan. Mukaan voi hakea osoitteessa www.madmikkeli.com.
Viime vuonna avoimen haun satoa olivat muun muassa eurooppalaisen silmälasi-designin näyttely ja runolauantai.

DeSavon puheenjohtaja Elisa Hillgen vinkkaa, että teatteria ja tanssia on joka vuosi hieman kaipailtu mukaan.
—Design-sana johdattaa ajattelemaan muotoilua, mutta kaikki taide on tervetullutta, Hillegen toivottaa.
 

 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä mahdollinen tehtävä (kirjautumaton)
Idea on hieno mutta piirit liian pienet. Artesaanien kannattaisi lähteä maailmalle esittämään tuotteitaan sieltä ne vasta esiin nousee. Vientiin piristysruiske taiteilijoista ja käsityöstä! Montako artesaania on löytänyt työpaikan maailmalta teoksillaan? Moni. -Kenkä suunnittejia Italiassa -Vaate suunnitelijoita Pariisissa ym. -Koru suunnittelijoita Aasiassa ym. Messuja on esim. Saksassa joissa pääsee esiin mutta ne tarvii sponsoreita ja tuotteita!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä